mulders-gm.nl

Bouquet 397 - Gekust in Parijs

PUBLICATIE DATUM augustus 2016
BESTANDSGROOTTE 10,27
ISBN 9789402525090
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Barbara Wallace
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Bouquet 397 - Gekust in Parijs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Barbara Wallace. Lezen Bouquet 397 - Gekust in Parijs online is nu zo eenvoudig!

Natuurlijk is het geweldig dat Piper een culinaire topopleiding kan volgen, midden in het romantische Parijs. Maar al die hand in hand lopende stelletjes maken wel dat ze zich eenzaam voelt als ze in haar eentje over de Champs-Elysées slentert. Vooral omdat ze al vanaf het eerste moment verliefd is op haar baas, de mysterieuze miljardair Frederic Lafontaine. Maar dat zal ze hem natuurlijk nooit kunnen bekennen... Dit verhaal is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.

...yne; Bouquet 395 - Zomer aan zee (0) 3,49 ... Gekust in Parijs - datboek.nl ... . Lynne Graham; Bouquet 3768 - Baby van de Griek (0) 3,49. Bekijk de hele lijst. Advertentie. Over de serie Harlequin Bouquet. Annie West; Bouquet Favorieten 532 - Vlammende ogen ; Een ... Magische ontmoeting ; Gekust in Parijs (2-in-1) door Barbara Wallace. Bouquet Extra (Book 397) Bedankt voor het delen! Je hebt de volgende beoordeling en recensie ingeleverd. We zullen ze op onze site publiceren na ... Gekust in Parijs - datboek.nl ... . We zullen ze op onze site publiceren nadat we ze bekeken hebben. Natuurlijk is het geweldig dat Piper een culinaire topopleiding kan volgen, midden in het romantische Parijs. Maar al die hand in hand lopende stelletjes maken wel dat ze zich eenzaam voelt als ze in haar eentje over de Champs-Elysées slentert. Vooral omdat ze al vanaf het eerste moment verliefd is op haar baas, de mysterieuze miljardair Frederic Lafontaine. Maar dat zal ze hem natuurlijk ... Magische ontmoeting ; Gekust in Parijs (2-in-1) (Bouquet Extra Book 397) (Dutch Edition) eBook: Barbara Wallace, Mariëlla Snel, Jolanda van der Toorn: Amazon.co.uk: Kindle Store Magische ontmoeting ; Gekust in Parijs (2-in-1) | ISBN 9789402518351 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Al jaren is huishoudster Louisa Grey heimelijk verliefd op haar baas, de ongenaakbare multimiljonair Ramón Cruz. Ze weet echter dat hij de stelregel heeft nooit iets met een werknemer te beginnen. Toch belanden ze in Parijs samen in bed en ontdekt ze dat hij ook al die tijd naar haar heeft verlangd. Na die nacht doet ze nóg een ontdekking: ze is in verwachting. Gekust in Parijs (Bouquet) (Dutch Edition) - Kindle edition by Barbara Wallace, Jolanda van der Toorn. Download it once and read it on your Kindle device, PC, phones or tablets. Use features like bookmarks, note taking and highlighting while reading Gekust in Parijs (Bouquet) (Dutch Edition). Vergelijken - Gekust in Parijs - eBook (9402525092) (Barbara Wallace) ISBN: 9789402525090 - Het eBook Gekust in Parijs (9402525092) geschreven door Barbara Wallace bestel je op bruna.nl! Natuurlijk is het gewel...