mulders-gm.nl

BDSM-verhalen, spanking en bondage - Gekooid

PUBLICATIE DATUM april 2017
BESTANDSGROOTTE 9,99
ISBN 9781370146253
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Charlie Hedo
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen BDSM-verhalen, spanking en bondage - Gekooid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Charlie Hedo. Lezen BDSM-verhalen, spanking en bondage - Gekooid online is nu zo eenvoudig!

Sara en David hebben voor het feest van hun huwelijksverjaardag een topchef ingehuurd die bij hen thuis zal koken voor een twintigtal van hun vrienden en hun ouders. Op de grote dag is iedereen present, behalve Sara.Vooral haar moeder wordt ongeruster naarmate het feest vordert. Wanneer het hoofdgerecht al wordt opgediend en Sara nog steeds nergens te bespeuren valt is voor de arme vrouw de maat vol. Ze eist actie van David of ze zal het feest verlaten en de politie bellen. Ondertussen ontdekken de neef van David en zijn knappe vrouw Elodie de verbijsterende waarheid.Gekooid is een typisch Sara-verhaal dat de lezer vast grijpt en verbaasd achterlaat. De pornovelles van Sara tellen 5000 tot 15000 woorden.

...elijksverjaardag een topchef ingehuurd die bij hen thuis zal koken voor e ... bol.com | BDSM-verhalen, spanking en bondage ... ... ... bol.com | BDSM-verhalen, spanking en bondage - Vergokt ... ... elijksverjaardag een topchef ingehuurd die bij hen thuis zal koken voor e... Immers, deze site heeft als motto: goedgeschreven, opwindende en spannende verhalen rond sm, spanking, caning en bondage, straf, discipline en opvoeding. Maar er zijn duidelijk een aantal lezers die ze waarderen. Daarom heb ik voor een compromis gekozen: ...