mulders-gm.nl

Spoedeisende kussen - Doktersroman 71B

PUBLICATIE DATUM 2015-01-06
BESTANDSGROOTTE 12,88
ISBN 9789402510171
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Sue Mackay
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Spoedeisende kussen - Doktersroman 71B in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sue Mackay. Lezen Spoedeisende kussen - Doktersroman 71B online is nu zo eenvoudig!

Ooit droomde Alexandra van een eigen gezin, tot die droom uiteenspatte. Nu richt ze zich volledig op haar werk als kinderarts. Dan komt dokter Mario Forelli op haar afdeling werken, die gevoelens bij haar losmaakt die ze diep had weggestopt. Net wanneer ze begint te hopen dat híj haar misschien uit haar impasse kan halen, ontdekt ze dat ook zíjn verleden hem ervan weerhoudt zich aan iemand te geven...Dit verhaal is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.

...gbaar in een 2-in-1 bundel. Spoedeisende kussen ; Voorzichtige flirt ; Onrustig hart ... Een spannende date ; Spoedeisende kussen - ISBN ... . Reeksen. Doktersroman Guyamiri is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Guyamiri PDF te downloaden op onze website imperialviennaorchestra.co.uk Er zijn ook andere boeken van de auteur Guyamiri Ambulanceverpleegkundige Stephanie voelt haar hart breken als dokter Michael Laing haar vertelt dat hij geen vaste relatie wil. Twee jaar later is ze terug in de stad en denkt ze wel over hem heen te zijn. Maar ... Een spannende date - Doktersroman 71A,… - voor €1,49 ... . Twee jaar later is ze terug in de stad en denkt ze wel over hem heen te zijn. Maar als ze hem weer ontmoet op de Spoedeisende Hulp, blijkt de chemie tussen hen sterker dan ooit. En die leidt onverwacht tot een klein wonder, dat hen misschien voor altijd bij elkaar kan ... Het is niet meer mogelijk de Spoedeisende kussen - Doktersroman 71B te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Literatuur boek op Prijsvergelijk. Bestel Spoedeisende kussen van Sue MacKay. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Bestel Spoedeisende kussen ; Voorzichtige flirt ; Onrustig hart van Sue MacKay;;Caroline Anderson;;Leonie Knight. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Geef papa maar een kusje; Het Grote Jonge Vadersboek; Spoedeisende kussen - Doktersroman 71B; Fed's fiscale brochures - Het inkomen van buitenlandse belastingplichtigen; Triniteit, antropologie en ecclesiologie; De joden, de wereld en het geld; Behandelgids ADHD bij volwassenen, cliëntenwerkboek - tweede editie; De kraai (Boekenweekgeschenk 2011) SPOEDEISENDE KUSSEN Ooit droomde Alexandra van een eigen gezin, tot die droom uiteenspatte. Nu richt ze zich volledig op haar werk als kinderarts. Dan komt dokter Mario Forelli op haar afdeling werken, die gevoelens bij haar losmaakt die ze diep had weggestopt. Minister Mr. P.P. van Bosse en de fiscale wetgeving rond het midden van de 19e eeuw...