mulders-gm.nl

Bouquet 4084 - Gezwicht voor de sjeik

PUBLICATIE DATUM augustus 2019
BESTANDSGROOTTE 12,24
ISBN 9789402541731
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Heidi Rice
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Bouquet 4084 - Gezwicht voor de sjeik in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Heidi Rice. Lezen Bouquet 4084 - Gezwicht voor de sjeik online is nu zo eenvoudig!

Deze sjeik is een meester in verleiding... De schuchtere Catherine springt een gat in de lucht als Zane Ali Nawari Khan haar inhuurt om wetenschappelijk onderzoek te doen naar zijn oliestaat. Er is wel een probleem: ze is compleet overdonderd door het charisma van de knappe sjeik. Een probleem dat alleen maar groter wordt als de aantrekkingskracht wederzijds blijkt te zijn. Hoewel ze beseft dat een avontuurtje met Zane haar carrière in gevaar kan brengen, zwicht ze toch voor zijn sensuele liefkozingen... Dan blijkt hun gepassioneerde nacht een blijvend gevolg te hebben: ze is in verwachting van Zanes opvolger. En dat betekent maar één ding: ze zal zijn koningin moeten worden!

...9789402541762 - Kies je voor gemak? Met deze bundel heb je vier van de acht Bouquet-romans (nummers 4081 t/m 4084) van de… Jessa weet niet wat haar overkomt als sjeik Tariq opeens in haar kantoortje staat ... bol.com | Bouquet e-bundel nummers 4077 - 4084 (ebook ... ... . Vijf jaar geleden hadden ze een hartstochtelijke affaire, maar sindsdien heeft ze niets meer van hem vernomen. Nu vertelt hij haar dat hij spoedig zal moeten trouwen. Tot haar verbazing stelt hij direct daarop voor dat ze nog één nacht samen doorbrengen, zodat hij haar eindelijk zal kunnen vergeten! Bestel Gezwicht voor de sjeik van Heidi Rice. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Kiest u voor gemak? Met deze bundel heeft u vier van de acht Bouquet-romans (nummers 3872 t/m 3875) van de maand in handen. Zo kunt u lekker doorlezen ... Bouquet e-bundel nummers 4077 - 4084 Download PDF ePUB ... ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Kiest u voor gemak? Met deze bundel heeft u vier van de acht Bouquet-romans (nummers 3872 t/m 3875) van de maand in handen. Zo kunt u lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van uw favoriete reeks! (1) HUWELIJK MET DE GRIEK - (Sexy en schandalig) Elizabeth dacht dat ze Xander Trakas nooit meer zou zien. Maar nu is hij opeens terug en beweert hij dat hun huwelijk nooit nietig is verklaard... Bestel Gezwicht voor de sjeik van Rice, Heidi als Ebook voor 3.99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Lees „Ontvoerd door een sjeik Grand hotel Chatsfield deel 9" door Maisey Yates verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. De Chatsfields en de Harringtons strijden om de macht. Een strijd die jaloezie en wraak oproept, maar ook passie en verl... Die ene nacht met de sjeik. door Sharon Kendrick. Bouquet (Book 4029) Bedankt voor het delen! Je hebt de volgende beoordeling en recensie ingeleverd. We zullen ze op onze site publiceren nadat we ze bekeken hebben....