mulders-gm.nl

Bouquet 308B - Liefde en chocola

PUBLICATIE DATUM 2014-10-10
BESTANDSGROOTTE 8,39
ISBN 9789461993960
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Nina Harrington
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Bouquet 308B - Liefde en chocola in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nina Harrington. Lezen Bouquet 308B - Liefde en chocola online is nu zo eenvoudig!

Daisy's chocoladetoetjes zijn dé hit in culinair Londen, en na één hap weet Max Treveleyn dat hij haar binnen moet halen. Hij levert namelijk de beste chocola die er bestaat, dus als dat geen gouden combinatie is? Puur of melk, dat maakt niet uit. De relatie puur zákelijk houden blijkt echter een stuk lastiger te zijn... Dit boek is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.

...ken chocola een metalige look te geven, ze vervolgens te breken en te presenteren in een kleurrijke puntzak: het 'Bouquet de Chocolat' dat hét symbool is geworden van het Atelier du Chocolat de Bayonne! LIEFDE EN CHOCOLA - Nina Harrington Daisy's chocoladetoetjes zijn dé hit in culinair Londen, en na één hap weet Max Treveleyn dat hij haar binnen moet halen ... Een winterromance / Liefde en chocola - Bouquet Extra 308 ... ... . Hij levert namelijk de beste chocola die er bestaat, dus als dat geen gouden combinatie is? Puur of melk, dat maakt niet uit. Kiest u voor gemak? Met deze bundel heeft u vier van de acht Bouquet-romans (nummers 3583 t/m 3586) van de maand in handen. Zo kunt u lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van uw favoriete reeks! (1) Verrassende beloning van Carol Marinelli Waarom heeft ze in hemelsnaam `ja gezegd op deze baan? Dat vraagt Alina zich af wanneer ze haar baas, de onverb ... Liefde en chocola - Bouquet 308B - Een uitgave van de ... ... . Kiest u voor gemak? Met deze bundel heeft u vier van de acht Bouquet-romans (nummers 3583 t/m 3586) van de maand in handen. Zo kunt u lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van uw favoriete reeks! (1) Verrassende beloning van Carol Marinelli Waarom heeft ze in hemelsnaam `ja gezegd op deze baan? Dat vraagt Alina zich af wanneer ze haar baas, de onverbeterlijke playboy Demyan Zukov ... Liefde en chocola (ePUB) Wat een verrassing! (ePUB) Bekijk alles. Liefde en chocola Nina Harrington • ebook • epub. Samenvatting . Daisy's chocoladetoetjes zijn dé hit in culinair Londen, en na één hap weet Max Treveleyn dat hij haar binnen moet halen. De heerlijkste romantische e-books uit de Bouquet-reeks. Ga direct naar de inhoud, ... Terug naar Liefde & Lust. Al deze e-books zijn ook geschikt voor de e-reader. Resultaat 561 - 580 (van 1434) ... Liefde en chocola Nina Harrington ... Hij levert namelijk de beste chocola die er bestaat, dus als dat geen gouden combinatie is? Puur of melk, dat ma Liefde en chocola, Nina Harrington - Ebook - 9789461993960 | AKO boeken...