mulders-gm.nl

Kielzog

PUBLICATIE DATUM oktober 2013
BESTANDSGROOTTE 8,37
ISBN 9789044531688
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Per Petterson
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Kielzog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Per Petterson. Lezen Kielzog online is nu zo eenvoudig!

Arvid Jansen heeft zes jaar geleden bij een brand op een veerboot zijn ouders en twee broers verloren. Nooit heeft hij willen inzien welke invloed deze ramp heeft gehad op zijn leven en tot welke mislukkingen dat heeft geleid. Maar nu beseft Arvid dat het verlies definitief is en dat hij met het verleden in het reine zal moeten komen. Hij overdenkt zijn leven en de herinneringen aan zijn vader, met wie hij altijd een moeilijke relatie had. Het lukt Arvid uiteindelijk zijn isolement te doorbreken, mede dankzij een Koerdische buurman, die slechts drie woorden Noors kent: ‘dag’, ‘bedankt’ en ‘probleem’.

...shalve volgen; het zog is het spoor, dat het schip in het opborrelend water achterlaat, het kielzog, of zooals Halma, 812 verklaart 'het water dat een vaarend schip gelijk als na zig trekt' ... Nederlandse synoniemen van kielzog, ander woord voor kielzog ... . 2656. In iemands zog (of kielzog) varen,d.w.z. iemands gemaks- of voordeelshalve volgen; het zog is het spoor, dat het schip in het opborrelend water achterlaat, het kielzog, of zooals Halma, 812 verklaart 'het water dat een vaarend schip gelijk als na zig trekt'.Komt men daarin, dan vaart men dus vlak achter het voorafgaande schip dat den weg baant, en volgt men dit; men wint dan aan ... Anja Woortman volgt per direct Kees Huysman op als voorzitte ... bol.com | Kielzog, Per Petterson | 9789462371422 | Boeken ... .Komt men daarin, dan vaart men dus vlak achter het voorafgaande schip dat den weg baant, en volgt men dit; men wint dan aan ... Anja Woortman volgt per direct Kees Huysman op als voorzitter van Stichting Kielzog in Hoogezand. Deze overdracht zou eigenlijk pas 1 september plaatsvinden maar is vanwege gezondheidsredenen van ... Kielzog Theater I Muziekschool I Kunstwerkplaats, Hoogezand. 2.4K likes. Kielzog theater, muziekschool en kunstwerkplaats. Ontdek talent! Volg ons en blijf op de hoogte van onze avontuurlijkheden. In het kielzog van Charles Darwin, die 178 jaar geleden op de HMS Beagle vanuit Plymouth vertrok, heeft de VPRO in samenwerking met Canvas en Teleac dezelfde reis gemaakt. Het vertrek van de Clipper Stad Amsterdam op 28 augustus 2009 was het begin van een ongelofelijke zeilreis rond de wereld die acht maanden zou duren....