mulders-gm.nl

Jezus weende

PUBLICATIE DATUM januari 2001
BESTANDSGROOTTE 9,32
ISBN 9789076466194
TAAL NEDERLAND
AUTEUR D.J. Budding
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Jezus weende in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D.J. Budding. Lezen Jezus weende online is nu zo eenvoudig!

Iemand die een geliefde door de dood moest verliezen, heeft behoefte aan meeleven.Vandaar dit wenskaartenboekje met meditatie van ds. D.J. Budding.Het is bedoeld om rouwenden cadeau te doen en kan gemakkelijk in de bijbehorende envelop worden verzonden.

...ERS in Samuel, uitgeverij Averbode, 2003, nr 2, p ... Het verdriet van Jezus: onze vreugde...?! - AMEN ... . 12) Denk jij dat Jezus ooit gelachen heeft? Waarschijnlijk vind je dat een rare vraag. Ieder mens lacht toch wel eens, dus Jezus natuurlijk ook! Nochtans, heel lang geleden hebben geleerden ruzie gemaakt over die kwestie. Er staat immers nergens in het evangelie dat Jezus lacht. Heretick onder schuilnaam 'jezus weende' verkondigt niet het evangelie dat in deze tijd van toepassing is in de dispensatie van God's genade. Dat is, het evangelie van de apostel Paul in zi ... 'En Jezus weende' (Joh.11:35) | Nieuwe Openbaring ... . Dat is, het evangelie van de apostel Paul in zijn brief aan de Romeinen, bestaande uit: de slechte tijdingen (hoofdstuk 1 vers 18 tot en met hoofdstuk 3 vers 20), en Jezus verbleef vaak op deze berg. Hij ging veel over de weg die over deze berg liep van Jeruzalem naar Bethanië. Volgens de evangeliën gebruikte Jezus de Olijfberg als rustplaats en als plaats om zijn leerlingen te onderwijzen Mattheüs. Volgens Lucas was dit ook de berg waar Jezus weende over de stad Jeruzalem....