mulders-gm.nl

Winters verlangen - Doktersroman 92B

PUBLICATIE DATUM januari 2016
BESTANDSGROOTTE 6,5
ISBN 9789402516500
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Amalie Berlin
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Winters verlangen - Doktersroman 92B in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Amalie Berlin. Lezen Winters verlangen - Doktersroman 92B online is nu zo eenvoudig!

Ellory's voornemen voor het nieuwe jaar is simpel: voorlopig niet meer daten zodat ze wat meer tijd aan zichzelf kan besteden. Want dat is heel hard nodig. Om die reden is ze ook teruggekeerd naar het winterse Colorado. Een sneeuwstorm en de stoere arts-reddingswerker Anson dreigen echter direct al roet in het eten te gooien. Ze valt namelijk als een blok voor hem, ook al doet hij alle alarmbellen in haar rinkelen!Dit verhaal is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.

...ituatie onder controle te houden, maar de rebelse Sawyer is een geval apart ... Winters verlangen - Amalie Berlin | 9789402516500 ... ... . Hij laat zich niet beteugelen. Integendeel, hij zoekt juist voortdurend zijn grenzen op - en niet alleen de zijne! Winters verlangen. Luister 14 dagen gratis Winters verlangen. 0.0 ... ze wat meer tijd aan zichzelf kan besteden. Want dat is heel hard nodig. Om die reden is ze ook teruggekeerd naar het winterse ... Taal: Nederlands Categorie: Romance Serie: Doktersroman: 1 Vertaler: Ineke de Boer Meer info over het e-book: Uitgeverij: Harlequin Verschenen ... Wanneer Nathan als arts terugkeert naar de Swallowbrook Medical Practic ... Winters verlangen - Doktersroman 92B Download PDF ePUB ... ... Wanneer Nathan als arts terugkeert naar de Swallowbrook Medical Practice bereidt hij zich voor op het weerzien met Libby. Hoewel haar liefdesverklaring destijds hem niet onberoerd liet, weerhield die hem er niet van te vertrekken. Ze blijkt nog net zo mooi als toen - en het bovendien goed te kunnen vinden met zijn adoptiefzoontje... Dit boek is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel. WINTERS VERLANGEN - Amalie Berlin Ellory's voornemen voor het nieuwe jaar is simpel: voorlopig niet meer daten zodat ze wat meer tijd aan zichzelf kan besteden. Want dat is heel hard nodig. Om die reden is ze ook teruggekeerd naar het winterse Colorado. Samen in de slee ; Winters verlangen (Doktersroman Extra Book 92) (Dutch Edition) eBook: Beckett, Tina, Berlin, Amalie, Neehus, Rie, Boer, Ineke de: Amazon.co.uk ......