mulders-gm.nl

Doktersroman Extra 139 - Jawoord van de dokter

PUBLICATIE DATUM augustus 2019
BESTANDSGROOTTE 3,66
ISBN 9789402541991
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Annie O'Neil
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Doktersroman Extra 139 - Jawoord van de dokter in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annie O'Neil. Lezen Doktersroman Extra 139 - Jawoord van de dokter online is nu zo eenvoudig!

In zonnig Miami heeft ambulanceverpleegkundige Saoirse een baan gevonden die haar alle ellende om haar afgeblazen huwelijk laat vergeten. Maar nu blijkt ze een verblijfsvergunning nodig te hebben. Na een paar keer diep ademhalen durft ze dokter Santiago Valentino te vragen een kortdurend verstandshuwelijk met haar aan te gaan. Tot haar opluchting gaat hij akkoord. Hij speelt zijn rol echter met zoveel verve, dat ze haar hart aan hem dreigt te verliezen... Dit verhaal is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.

...CHE MYTHEN. Spelenderwijs opvoeden van uw pup ... Jawoord van de dokter - Annie O'Neil - 9789402541991 ... ... . Nederlandse tradities. Dan kun je je hart openen voor jezelf en anderen, en ontstaat er meer ruimte en vrijheid: de tijdloze vrijheid waarin je spontaan jezelf bent en geniet van het onbezorgd rondzwerven door het Zijn.Het boek is gebaseerd op de hart-essentie van het boeddhisme (dzokchen), de meest directe weg naar inzicht, ontwaken en bevrijding.Robert Hartzema geeft sinds 1980 les in het boeddhisme, waarvan 15 ... Jawoord van de dokter ; Arts met temperam ... Jawoord van de dokter ; Arts met temperament (Doktersroman ... ... ... Jawoord van de dokter ; Arts met temperament (ePUB) Bekijk alles. In veilige handen Amy Ruttan • ebook • epub. Samenvatting . De ongeboren baby van Charlottes beste vriendin verkeert in levensgevaar, en er is maar één persoon die hem kan redden: neonatoloog Quinn Devlyn. Doktersroman Extra - 86A Dansen met de dokter. Doktersroman Extra 139 - O'Neil, Annie - Jawoord van de dokter & Ruttan, Amy - Arts met temperament. Doktersroman Favorieten - 619 Spoedeisende kussen & Voorzichtige flirt & Onrustig hart. Doorn, Anne van - [Recherchebureau Corbijn ..]...