mulders-gm.nl

Tussen containers en tijdzones

PUBLICATIE DATUM 2015-05-15
BESTANDSGROOTTE 5,87
ISBN 9781465798343
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Maria Staal
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Tussen containers en tijdzones in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maria Staal. Lezen Tussen containers en tijdzones online is nu zo eenvoudig!

Dodelijke aanvallen van piraten en bijna-botsingen met andere schepen zijn maar een paar van de gevaren die zeelui werkzaam op containerschepen vandaag de dag lopen. 'Tussen containers en tijdzones' is het verhaal van het leven aan boord van een vrachtschip waar het avontuur nooit ver weg is. In dit onderhoudende vlot geschreven reisverhaal kijkt de schrijver terug op haar avonturen op het containerschip 'MV Serenity River'. Een ongewone reis in een wereld die meestal onzichtbaar blijft en waar het werken en leven moeilijk gemaakt kan worden door zoiets simpels als het verzetten van de tijd. Toch wordt men er vrienden voor het leven en spelen dolfijnen rond het schip, tot vermaak van iedereen aan boord. Maar wat gebeurt er als er midden op de Atlantische Oceaan plotseling een orkaan opsteekt die het schip als een plastic speelgoedbootje heen en weer doet slingeren? Dit boek is eerder verschenen in het Engels onder de titel 'Time Zones, Containers and Three Square Meals a Day'. Maria Staal is auteur en freelance schrijver, gek op architectuur en houdt van reizen met containerschepen.

...' is het verhaal van het leven aan boord van een vrachtschip waar het avontuur nooit ver weg is ... Tussen containers en tijdzones van M Staal | Boek en ... ... . In dit onderhoudende vlot geschreven reisverhaal kijkt de schrijver terug op haar avonturen op het containerschip 'MV Serenity River'. Tussen containers en tijdzones direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij reisgids-kopen.nl. De online reisgidsen specialist. Lees „Tussen containers en tijdzones" door Maria Staal verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Dodelijke aanvallen van piraten en bijna-botsingen met andere schepen zijn maar een paar van ... bol.com | Tussen containers en tijdzones (ebook), Maria ... ... . Dodelijke aanvallen van piraten en bijna-botsingen met andere schepen zijn maar een paar van de gevaren die zeelui werkz... Tussen containers en tijdzones. Dodelijke aanvallen van piraten en bijna-botsingen met andere schepen zijn maar een paar van de gevaren die zeelui werkzaam op containerschepen vandaag de dag lopen. 'Tussen containers en tijdzones' is het verhaal van het leven aan boord van een vrachtschip waar het avontuur nooit ver weg is. In dit onderhoudende vlot geschreven reisverhaal kijkt de schrijver ... Het e-book Tussen containers en tijdzones, geschreven door Maria Staal, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Tijdsverschil en tijdzones. Iedereen loopt er vroeg of laat tegenaan. Men is op zoek naar het tijdsverschil tussen Nederland en een ander land. Dit kan te maken hebben met vakantie, grote evenementen in het buitenland maar ook met een telefoongesprek dat u moet plegen. Read "Tussen containers en tijdzones" by Maria Staal available from Rakuten Kobo. Dodelijke aanvallen van piraten en bijna-botsingen met andere schepen zijn maar een paar van de gevaren die zeelui werkz... Tussen containers en tijdzones book. Read reviews from world's largest community for readers. Dodelijke aanvallen van piraten en bijna-botsingen met ande... Tussen containers en tijdzones. Dodelijke aanvallen van piraten en bijna-botsingen met andere schepen zijn maar een paar van de gevaren die zeelui werkzaam op containerschepen vandaag de dag lopen. 'Tussen containers en tijdzones' is het verhaal van het leven aan boord van een vrachtschip waar het avontuur nooit ver weg is. Dodelijke aanvallen van piraten en bijna-botsingen met andere schepen zijn maar een paar van de gevaren die zeelui werkzaam op containerschepen van...