mulders-gm.nl

Een kleine vergissing - Intiem 263B

PUBLICATIE DATUM 2015-01-06
BESTANDSGROOTTE 7,55
ISBN 9789402506914
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Emilie Rose
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Een kleine vergissing - Intiem 263B in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Emilie Rose. Lezen Een kleine vergissing - Intiem 263B online is nu zo eenvoudig!

Eén kleine fout heeft grote gevolgen voor Ryan Patrick. Niet de draagmoeder die hij heeft uitgekozen is zwanger van zijn kind, maar Nicole Hightower. Aantrekkelijk, zeker, maar niet zijn type. En zíjn leven mag dan op zijn kop staan, voor haar is het een ramp. Verliefd op een ander, ongewild zwanger van de knappe Ryan... Wat moet ze doen?Dit verhaal is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.

... maar niet zijn type. En zíjn leven mag dan op zijn kop staan, voor haar is het een ramp ... bol.com | Hart op hol - Intiem 298B (ebook), Emilie Rose ... ... . Verliefd op een ander, ongewild zwanger van de knappe ... Bestel Een kleine vergissing van Emilie Rose. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd merline lovelace, persoon Een kleine vergissing. Luister 14 dagen gratis Een kleine vergissing. 0.0 0 5 Schrijver: Emilie Rose. Beschikbaar als e-book. ... Taal: Nederlands Categorie: Romance Serie: Intiem Special: 1 Vertaler: Andrea Blok Me ... Een goed lied zingt zichzelf Download PDF ePUB | BANK72 PDF ... ... Taal: Nederlands Categorie: Romance Serie: Intiem Special: 1 Vertaler: Andrea Blok Meer info over het e-book: Uitgeverij: Harlequin Verschenen: 2015-01-06 ISBN: 9789402506914 Reacties Probleem melden Wie zegt dat lichtsnoeren alleen voor kerst zijn, zal toe moeten geven dat dit een kleine vergissing is! Want een lichtsnoer vol met kleine fonkelende lichtjes is de beste manier om een romantische sfeer te creëren in de saaiste kamers. Wie dit niet gelooft, hier een paar ideeën. Een kleine vergissing . Een Kleine verrassing . Een koninklijk cadeau . Een koninklijke baby . Een kwestie van verleiden . Een kwestie van wennen ... Intiem e-bundel nummer 2084-2087 . Intiem e-bundel nummers 1945-1950 (6-in-1) Intiem e-bundel nummers 1951-1956 (6-in-1) Architect Victoria bezit een perceel dat vastgoedontwikkelaar Wade per se wil hebben. Zijn pogingen om haar ervan te overtuigen de grond te verkopen, vallen niet in goede aarde. Victoria heeft namelijk nog een appeltje met hem te schillen vanwege een voorval uit het verleden. Toch moet Wade blijven proberen haar weg te houden bij het grote familiegeheim - en hij zet al zijn ... Lees „Een kleine vergissing" door Emilie Rose verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Eén kleine fout heeft grote gevolgen voor Ryan Patrick. Niet de draagmoeder die hij heeft uitgekozen is zwanger van zijn......