mulders-gm.nl

De onderstroom

PUBLICATIE DATUM oktober 2011
BESTANDSGROOTTE 8,38
ISBN 9789460926846
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Nicci Gerrard
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De onderstroom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicci Gerrard. Lezen De onderstroom online is nu zo eenvoudig!

Edie Jennings groeit als middelste van drie dochters op in de schaduw van haar moeder en oudere zus. Ze heeft het gevoel zowel thuis als op school niet helemaal op haar plek te zijn. Maar dan ontmoet ze Ricky. Voor het eerst voelt Edie hoe het is om verliefd te zijn en begeerd te worden. Lang duurt deze liefde echter niet, want het noodlot slaat toe in de familie Jennings: in één klap verliest Edie haar onschuld en haar jeugd. Vele jaren later, als Edie zelf kinderen heeft, komen zij en haar zussen weer bij elkaar. De gebeurtenissen van toen werpen nog steeds een schaduw over de levens van de drie vrouwen.

...iet te zijn. De onderstroom wijst op de onzichtbare facetten binnen uw bedrijf, ook wel de zachte factoren genoemd ... Verhalen uit de onderstroom door Jan Bot (Boek ... ... . Daarbij kunt u denken aan macht of machteloosheid, vertrouwen of angst, achterdocht en wantrouwen. Maar ook aan zaken als de bedrijfscultuur, valkuilen die bij uw organisatiecultuur horen, identiteit en kernwaarden van uw organisatie. De onderstroom is een vaag begrip en je kunt hem niet fotograferen of in een doos stoppen. Er zijn nogal wat misverstanden over, waarvan ik er twee uit de weg wil ruimen. Communicatiepiramide (klik voor ... De Onderstroom in de Bijlmer | Nieuwsuur ... . Er zijn nogal wat misverstanden over, waarvan ik er twee uit de weg wil ruimen. Communicatiepiramide (klik voor groter) 1. Niet alle onderstroom is onbewust. De onderstroom is grotendeels onbewust en onderbewust. Relatiecoaching: de liefde terugvinden; Trainingen & Workshops. Workshop Voice Dialogue in 1 dag; Masterclass Subpersonen Faciliteren met Focusing; 2 daagse Relatietraining Houd me vast?! - Laat me los! Ontdek de geheime kracht van je verstoten ik; Trainingen & Retraites i.s.m. Het Balkon; Publicaties; De Onderstroom. De Onderstroom; Voice ... De Onderstroom Training & Coaching, Lange Lauwerstraat 69-71 Utrecht, €255. Voice Dialogue is een effectieve, diepgaande en tegelijkertijd lichtvoetige methode om mensen te begeleiden bij veranderingsprocessen. In deze workshop komen de belangrijkste basisprincipes in het werken met de verschillende subpersonen aan bod. Van de boeken van Nicci Gerrard word je doorgaans (lees)hongerig. Je krijgt zin in meer van hetzelfde. Hoe ze je meesleept in de psyche van haar haast tastbaar uitgetekende personages (...