mulders-gm.nl

Bouquet 428 - Hartveroverende verrassing

PUBLICATIE DATUM mei 2017
BESTANDSGROOTTE 4,7
ISBN 9789402528985
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Karen Templeton
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Bouquet 428 - Hartveroverende verrassing in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karen Templeton. Lezen Bouquet 428 - Hartveroverende verrassing online is nu zo eenvoudig!

Bad boy Kevin Vaccaro valt bijna van zijn stoel als hem verteld wordt dat hij vader is van een babymeisje. Ze heeft geen moeder meer en wordt opgevoed door haar tante. Als hij dát hoort, besluit hij een echte vader te worden voor de kleine Pippa. En dus gooit hij al zijn charme in de strijd - met als resultaat dat ze hém binnen de kortste keren om haar pinkje windt. Maar hoe zit het met het hart van Juliana, haar mooie tante? Zal hij ook dat kunnen veroveren? Of zit zijn slechte reputatie hem in de weg? Dit verhaal is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.

...n hebben ze een heerlijke kerst. Er is alleen één groot minpunt: hij behandelt haar alsof ze nog steeds een puber is ... bol.com | Bouquet 427 - Paradijs voor twee (ebook), Kandy ... ... . Zoe is dolgelukkig. Na een moeilijke periode in haar leven krijgt ze een baan aangeboden op een prachtig Grieks eiland! Degene die haar dit geweldige voorstel doet, is de knappe miljonair Vasso Giannopolous. Ze waant zich in het paradijs, tot ze verliefd wordt op haar baas. Want één ding is overduidelijk: Vasso is absoluut niet op zoek naar liefde… (1) VERRASSEND CHARMANT - Jake Braddock is verbijsterd als hij de bepalingen in het testament van zijn overleden stiefmoeder hoort. Het is toch belachelijk dat hij de voogdij over zijn vijfjarige stiefzusje moet delen met Chloe Haskell? Ze werkt no ... bol.com | Bouquet 427 - Paradijs voor twee (ebook), Kandy ... ... . Het is toch belachelijk dat hij de voogdij over zijn vijfjarige stiefzusje moet delen met Chloe Haskell? Ze werkt nota bene als danseres in een stripclub! Tenminste, dat heeft hij gehoord. Als hij haar beter leert kennen, ontdekt hij dat hij zich totaal heeft vergist. Hartveroverende verrassing | ISBN 9789402528985 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 1700 - 1800. Read more. BOEKOE OSO heeft voor iedereen iets te lezen. Het goedkoopste adres voor tweedehandse boeken. Hartveroverende verrassing. Luister 14 dagen gratis Hartveroverende verrassing. 0.0 0 5 Schrijver: Karen Templeton. ... Taal: Nederlands Categorie: Romance Serie: Bouquet: 1 Vertaler: Lydia Meeder Meer info over het e-book: Uitgeverij: Harlequin Verschenen: 2017-05-23 ISBN: 9789402528985 Reacties Intiem 1743: Hartveroverende verrassing / Karen Templeton 1700 - 1800 (1) EEN MOOIE ZOMERLIEFDE - Na hun zinderende week samen heeft Jill haar vakantieliefde nooit meer gezien, maar vergeten is ze hem nooit. Hoe zou ze ook kunnen? De baby die ze negen maanden later kreeg, lijkt sprekend op hem. Vijf jaar later staat ze op h Hartveroverende verrassing ... Bouquet Genre Fictie Fonds Harlequin Uitvoering EPUB2 met digitaal watermerk Uitgavedatum 23/05/2017 Pagina's 130. Staat Nieuw product. Templeton, Karen, Ebook. Vul hiernaast je e-mailadres en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontvang persoonlijke tips. Je kan op elk ... Bestel Een mooie zomerliefde ; Hartveroverende verrassing (2-in-1) van Patricia Kay;;Karen Templeton. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd...