mulders-gm.nl

Leider uit het jaar nul

PUBLICATIE DATUM 2007-10-26
BESTANDSGROOTTE 8,75
ISBN 9789043514163
TAAL NEDERLAND
AUTEUR M. van Oostrum
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Leider uit het jaar nul in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. van Oostrum. Lezen Leider uit het jaar nul online is nu zo eenvoudig!

Rudi Hakvoort laat in dit originele boekje de lezer op een nieuwe manier naar de geschiedenissen in de evangeliën te kijken. Door de wijze van hervertellen wordt duidelijk dat De Leider Uit Het Jaar Nul wel heel bijzonder was, en dat zijn voorbeeld als leider uiterst actueel is.Rudi Hakvoort studeerde natuurkunde aan de T.U. in Delft, waar hij momenteel hoofddocent is. Hij is partner bij een internationaal adviesbureau op het gebied van energievraagstukken. Hakvoort houdt regelmatig (s)preekbeurten over Bijbelse onderwerpen. Hij schreef geloofsopbouwende boeken voor jongeren en een managementboek met leiderschapslessen uit het leven van Jezus.

... heel bijzonder was, en dat zijn voorbeeld als leider uiterst actueel is ... 0 (jaar) - Wikipedia ... . Rudi Hakvoort studeerde natuurkunde aan de T.U. in Delft, waar hij momenteel hoofddocent is. Hij is partner bij een internationaal adviesbureau op het gebied van energievraagstukken. Helemaal aan het begin van onze jaartelling leefde er een bijzondere Leider. Zijn levensstijl, zijn manier van doen en wat hij vertelde aan zijn leerlingen hebben diepe sporen in de geschiedenis van de mensheid getrokken.Op een schijnbare lichtvoetige manier laten Rudi Hakvoort en Mark van O ... Hoeveel kinderen per pedagogisch medewerker? | Ouders van Nu ... .Op een schijnbare lichtvoetige manier laten Rudi Hakvoort en Mark van Oostrum de lezer van dit originele boekje opnieuw kijken en […] In De Leider uit het Jaar Nul maken we kennis met een leider die in zeker opzicht op die beroemde Leider lijkt. Op een originele manier wordt duidelijk wat leiders anno nu van zo'n leider uit het jaar nul kan leren. Leider uit het jaar nul, van R. Hakvoor...