mulders-gm.nl

KERSTKAARTEN IN GOUD

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 10,51
ISBN 9789021325880
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Janny Dijkstra
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen KERSTKAARTEN IN GOUD in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Janny Dijkstra. Lezen KERSTKAARTEN IN GOUD online is nu zo eenvoudig!

Hallo vrienden en vriendinnen kaartenmakers. Na mijn eerder uitgekomen wenskaartenboekjes WENSKAARTEN MET STOFMOTIEFJES en STOFJES ABC nu een kerstwenskaartenboekje van mijn hand. Het is deze keer een beetje anders geworden dan jullie gewend zijn. Ik heb gekozen voor een 'gouden' thema, om het wat in de kerstsfeer te brengen, maar je kunt natuurlijk ook voor zilver kiezen. Het moest eerst even wennen om van de stofjes af te stappen, maar toen ik eenmaal bezig was, vond ik het weer een hele uitdaging. Gezellig op stap om allerlei dingen van goud(kleur) te verzamelen en dan thuis aan de slag en lekker experimenteren. In dit boekje vind je de resultaten. Ik hoop dat jullie net als bij mijn vorige boekjes weer enthousiast en geïnspireerd raken en door deze ideeën weer op andere ideeën komen, dan blijven we samen gezellig bezig. Ik wens jullie veel succes.

...lator . Formaten en prijzen. 10 × 15 cm : € 1,35 - € 1,90 ... Stijlvolle kerstkaart wit goud merry christmas | Kaartje2go ... ... Goud Grijs Groen Hout/Bruin Oranje Rood Wit Zilver Zwart. Thema. Christelijk Dieren Duurzaamheid Eigen foto Grappig Holland Internationaal Kerst Meer talen Modern Natuur Nieuw in collectie Nieuwjaar Teamwork Tekst Wereld Zakelijk. Chique witte kerstkaart gouden kerstbal Sfeervolle moderne kerstkaart Moderne kerstkaart met boom Moderne warme ... Bij kerstkaarten denk je al snel aan de kleuren: rood, groe ... Kerstkaart Nieuwjaarskaart in goud en zwart met venster ... ... ... Bij kerstkaarten denk je al snel aan de kleuren: rood, groen en blauw, het liefst met goud en aan beelden met kerstbomen, champagne, sneeuwsterren en kerstballen. Kaarten met deze elementen blijven dan echter ook wel de populairste ontwerpen. Ook de kaarten waar eigen foto's toegevoegd kunnen worden zijn erg geliefd. Zakelijke kerstkaart met kerstboom in goud Artikelnr. 847.124. Internationale kerstkaart . Deze kerstkaart is de perfecte keuze om uw beste wensen over te brengen aan al uw internationale contacten. De kaart wordt geleverd met inlegvel waarop uw tekst en/of logo gedrukt kunnen worden....