mulders-gm.nl

KERSTKAARTEN IN GOUD

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 9,40
ISBN 9789021325880
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Janny Dijkstra
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen KERSTKAARTEN IN GOUD in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Janny Dijkstra. Lezen KERSTKAARTEN IN GOUD online is nu zo eenvoudig!

Hallo vrienden en vriendinnen kaartenmakers. Na mijn eerder uitgekomen wenskaartenboekjes WENSKAARTEN MET STOFMOTIEFJES en STOFJES ABC nu een kerstwenskaartenboekje van mijn hand. Het is deze keer een beetje anders geworden dan jullie gewend zijn. Ik heb gekozen voor een 'gouden' thema, om het wat in de kerstsfeer te brengen, maar je kunt natuurlijk ook voor zilver kiezen. Het moest eerst even wennen om van de stofjes af te stappen, maar toen ik eenmaal bezig was, vond ik het weer een hele uitdaging. Gezellig op stap om allerlei dingen van goud(kleur) te verzamelen en dan thuis aan de slag en lekker experimenteren. In dit boekje vind je de resultaten. Ik hoop dat jullie net als bij mijn vorige boekjes weer enthousiast en geïnspireerd raken en door deze ideeën weer op andere ideeën komen, dan blijven we samen gezellig bezig. Ik wens jullie veel succes.

... te browsen ga je akkoord met het gebruik van cookies ... Stijlvolle kerstkaart wit goud merry christmas | Kaartje2go ... . Unieke kerstkaarten en nieuwjaarskaarten met verzendservice: met een druk op de knop, verstuur je ze allemaal! Kerstwens in wit en goud K 243L | Kerstkaartensturen.nl Om je beter van dienst te zijn maakt Kerstkaartensturen.nl gebruik van cookies. Stijlvolle kerstkaart wit goud merry christmas. Unieke witte kerstkaart met dennentakjes, blaadjes en sterren in goud (geen goudinkt); erg stijlvol! Deze kaart is helemaal naar wens aan te passen; Design: LUCKZ Collectie: LUCKZ kerst Categorie: Kerstkaarten Papiersoorten: Kies uit 5 luxe papiersoorten Enveloppen: Kies uit 11 kleuren (alleen ... Een originele zakelijke kerstkaart met tekst in g ... Kerstkaart Nieuwjaarskaart in goud en zwart met venster ... ... ... Een originele zakelijke kerstkaart met tekst in goud en zwart op een witte achtergrond. Een kaart voor alle medewerkers en relaties, ook met eigen logo. Chique kerstkaart met neon effect in donker blauwe tint, goud look rendier en prachtige handlettering en confetti in een goud glitter look. Extra lang formaat (21x10cm)! Zelf maken. Met deze luxe kerstkaarten zal u zeker scoren bij uw zakenpartners. Alle kerstkaarten voor bedrijven worden in offset gedrukt. Ze worden ambachtelijk afgewerkt met folie (zilver, goud of koper), vernis of zeefdruk. Sommige kerstkaarten worden voorzien van een uitkap waardoor uw logo ook zichtbaar is aan de Lieve kerstkaart met de tekst Big X-Mas Hug in het goud (geen goudinkt) op een krijtbord achtergrond met confetti. | Maak deze kaart bij Kaartje2go Kerstkaart kerstboom fotocollage goud ster. Persoonlijke hippe kerstkaart met unieke fotocollage in de vorm van een kerstboom. Stijlvol met gouden accenten! Deze kaart is helemaal naar wens aan te passen; Design: Lidy de Koning - Illustrations Collectie: Kerst en nieuwjaarskaarten Categorie: Kerstkaarten Papiersoorten: Kies uit 5 luxe ... Kerstkaart wit - dikke knuffel ster in goud met omarming. Stijlvolle kerstkaart om iemand die het moeilijk heeft een hart onder de riem te steken. Witte staande kaart met een goudlook ster met een omarming. Deze kaart is helemaal naar wens aan te passen; Design: Kaartje2go Collectie: ilse Categorie: Kerstkaarten Papiersoorten: Kies uit 5 luxe ... Kerstkaarten. Ont...