mulders-gm.nl

Bouquet 4056 - Onverwacht spannend

PUBLICATIE DATUM mei 2019
BESTANDSGROOTTE 3,56
ISBN 9789402540222
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Pippa Roscoe
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Bouquet 4056 - Onverwacht spannend in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pippa Roscoe. Lezen Bouquet 4056 - Onverwacht spannend online is nu zo eenvoudig!

Race om de liefde De drie roemruchte miljardairs Antonio, Dimitri en Danyl spelen om te winnen. Ook als het om liefde gaat... Deel 1 Om wraak te kunnen nemen op zijn wrede vader heeft Antonio Arcuri een verloofde nodig, en snel ook. Daarom vraagt hij zijn schuchtere PA, Emma, om tijdelijk zijn ring te dragen. In ruil daarvoor zal hij haar helpen haar dromen waar te maken, te beginnen met een luxereis naar Buenos Aires. Het lijkt een eenvoudig plan, maar algauw blijkt geen van beiden opgewassen te zijn tegen de onverwacht zinderende spanning tussen hen. En zo komt Antonio voor een haast onmogelijke keuze te staan: wraak... of Emma.

...NDE ONTDEKKING - Emily wil haar spannende nieuwtje graag delen met haar grote liefde, Finn Lynch ... bol.com | Bouquet 4057 - Opwindende erfenis (ebook), Lynne ... ... . Maar ze kan het juiste moment niet vinden - vooral doordat Finn het steeds druk heeft en zich de laatste tijd wat afstandelijk gedraagt. Als hij zelfs een dinertje voor twee afzegt omdat hij moet werken, begint ze te denken dat hij haar probeert te ontlopen. Bouquet e-bundel nummers 4053 - 4056: Wraak of hartstocht? ; Duizend-en-een-dromen ; Verleiding aan het Comomeer ; Onverwacht spannend 4-in-1 - Ebook written by ... Kiest u voor gemak? Met deze bundel heeft u vier van de negen Bouquet-romans (nummers 3608 t ... Bouquet e-bundel nummers 4053 - 4060 eBook: Smart ... ... ... Kiest u voor gemak? Met deze bundel heeft u vier van de negen Bouquet-romans (nummers 3608 t/m 3611) van de maand in handen. Zo kunt u lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van uw favoriete reeks! (1) Charmante winnaar van Michelle Conder (Grand Hotel Chatsfield) Cara Chatsfield is gastvrouw op een vermaard pokertoernooi. Haar schrik is groot als ze ook de inzet blijkt te zijn!...