mulders-gm.nl

Dwerghart

PUBLICATIE DATUM 2015-10-20
BESTANDSGROOTTE 8,24
ISBN 9781301313914
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Mike Jansen
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Dwerghart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mike Jansen. Lezen Dwerghart online is nu zo eenvoudig!

Het vervolg op Dubbelgangster vertelt de verdere avonturen van het verkenningsschip Azoran en haar bemanning. Wanneer de Veltraat van de planeet Mazarin in het Sirius stelsel, erachter komt dat de witte begeleider van hun zon meer is dan ze dachten, wordt een team onderzoekers er op uit gestuurd om uit te vinden wat er aan de hand is. Ze vinden meer dan gedacht...'Dwerghart' is een verhaal uit het Poortwachter universum en een vervolg op het verhaal Dubbelgangster. Een hardcore science fiction avonturenverhaal dat ons meer laat zien van de vijanden die Azoran op haar laatste missie tegenkwam.

...ke Jansen available from Rakuten Kobo. Het vervolg op Dubbelgangster vertelt de verdere avonturen van het verkenningsschip Azoran en haar bemanning ... Kantjilverhalen uit Indonesië | IsGeschiedenis ... . Wanneer de... Lees „Dwerghart" door Mike Jansen verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Het vervolg op Dubbelgangster vertelt de verdere avonturen van het verkenningsschip Azoran en haar bemanning. Wanneer de... Dwerghart. By Mike Jansen. Het vervolg op Dubbelgangster vertelt de verdere avonturen van het verkenningsschip Azoran en haar bemanning. Wanneer de Veltraat van de planeet Mazarin in het Sirius stelsel, erachter komt dat de witte begeleider van hun zon meer is dan ze dachten, ... D ... Smashwords - Dwerghart - a book by Mike Jansen ... . Wanneer de Veltraat van de planeet Mazarin in het Sirius stelsel, erachter komt dat de witte begeleider van hun zon meer is dan ze dachten, ... Dwerghart book. Read reviews from world's largest community for readers. Het vervolg op Dubbelga...