mulders-gm.nl

De Noordpoolprijs

PUBLICATIE DATUM augustus 2015
BESTANDSGROOTTE 8,37
ISBN 9781507115053
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Caroline Mickelson
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De Noordpoolprijs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Caroline Mickelson. Lezen De Noordpoolprijs online is nu zo eenvoudig!

Boek beschrijving:Noordpool ingenieur Garrett McCree waardeert zijn rust boven alles, en zijn leven loopt volgens een zorgvuldig ontworpen masterplan. Dat wil zeggen, tot de Kerstman Garrett vraagt om chaperonne te spelen voor de winnaar van de Noordpool Prijs in de opstellenwedstrijd. Uit loyaliteit naar de Kerstman, stemt Garrett met tegenzin in. Immers, hoe veel last kan één vrouw mogelijk zijn? Maar toen mooie en levendige Angelique Devereaux, een kerst-liefhebbende, seriële geefster bij Kerstmis Centraal aankomt, realiseert Garrett zich al snel het antwoord op die vraag. Voorspelbaar is uit, spontaan is in, en Garrett's hart zal nooit meer hetzelfde zijn.

...eschrijving: Noordpool ingenieur Garrett McCree waardeert zijn rust boven alles, en zijn leven loopt volgens een z ... De Noordpoolprijs. E-book di Caroline Mickelson ... ... De Noordpoolprijs by Caroline Mickelson Author · Sylvia Hendriks Translator. ebook. Sign up to save your library. With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts. De Noordpoolprijs is een geweldig boek. We raden u aan het boek van De Noordpoolprijs PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn oo ... De Noordpoolprijs by Mickelson, Caroline (ebook) ... . We raden u aan het boek van De Noordpoolprijs PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur De Noordpoolprijs Boek beschrijving:Noordpool ingenieur Garrett McCree waardeert zijn rust boven alles, en zijn leven loopt volgens een zorgvuldig ontworpen masterplan. Boek beschrijving:Noordpool ingenieur Garrett McCree waardeert zijn rust boven alles, en zijn leven loopt volgens een zorgvuldig ontworpen masterplan. Dat wil zeggen, tot de Kerstman Garrett vraagt om chaperonne te spelen voor de winnaar van de Noordpool Prijs in de opstellenwedstrijd. Uit… Een Noordpool expeditie maken is een hele bijzondere onderneming en een ervaring die u nog lang zal bijblijven. Ontdek de gevarieerde flora en fauna die de Noordpool rijk is. Reis op maat met ExperienceTravel. Onze specialisten voorzien u vrijblijvend en kundig advies. Download immediato per De Noordpoolprijs, E-book di...