mulders-gm.nl

Alle verhalen

PUBLICATIE DATUM 2009-10-31
BESTANDSGROOTTE 4,49
ISBN 9789029568708
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Tessa de Loo
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Alle verhalen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tessa de Loo. Lezen Alle verhalen online is nu zo eenvoudig!

In 1983 maakte Tessa de Loo haar overrompelende entree in de Nederlandse letteren met De meisjes van de suikerwerkfabriek, een alom geprezen verhalenbundel, die meteen een bestseller werd en met de Anton Wachterprijs en het Gouden Ezelsoor werd bekroond. In de jaren daarna schreef zij nog diverse andere korte verhalen en novellen, waaronder Isabelle en Het rookoffer. Al die verhalen werden in 1995 gebundeld in een omvangrijke uitgave voor de vele lezers die er sinds 1994 bij waren gekomen door het succes van haar roman De tweeling. De tweeling is door de verfilming van Ben Sombogaart opnieuw een succes geworden. En intussen is er een hele nieuwe generatie lezers bij gekomen. Voor al die lezers en voor alle anderen die het boek nog niet hadden is er nu een heruitgave van de sinds lang niet meer verkrijgbare Alle verhalen tot morgen.

...od, humor en sentiment kenmerken de verhalen van Jan Wolkers (1925-2007) ... Lijst van verhalen van Heer Bommel en Tom Poes - Wikipedia ... . Zijn verhalen vormen een van de onbetwiste... Alle Verhalen (Paperback). Zintuiglijke, wonderlijke, soms sprookjesachtige verhalen als 'Begeerte' en 'Poep' uit de bekroonde debuutbundel Begeerte van... Inleiding. Sinds het najaar van 2008 werkt De Bezige Bij in nauwe samenwerking met de Toonder Compagnie aan een project van duizelingwekkende proporties: de uitgave van alle verhalen die Marten Toonder tussen 1941 en 1986 schreef over een heer van stand en diens jonge vriend, het befaamde tweetal Olivier B. Bommel en Tom Poes. Ballonstrips. Alle weekstrips, zoals verschenen in ... Bekijk hier alle verhalen op De Voorleeshoek. ... . Bommel en Tom Poes. Ballonstrips. Alle weekstrips, zoals verschenen in Donald Duck, bij uitgeverij Oberon in albumvorm en vanaf 1994 bij Big Balloon in de gele reeks. Sommige verhalen zijn als tweeluik in éénzelfde album opgenomen. Vanaf 2016 verschijnt een nieuwe heruitgave door uitgeverij Cliché. alle verhalen Door de enorme successen die Arthur Japin met zijn romans heeft, zou bijna vergeten worden dat hij ook een schrijver van korte verhalen is. Niet minder dan vier van de 'Magonische verhalen' waarmee hij in 1996 als schrijver debuteerde, waren al bekroond voordat ze in dat boek werden gebundeld. Bezoek het bericht voor meer. Wij geloven dat openheid de wereld mooier maakt. Verhalen verrijken, verbroederen, verlichten, steunen, geven, inspireren oftewel, zijn de bron voor de richting die we gezamenlijk willen gaan. Deze website vraagt je toestemming cookies te gebruiken voor Share This en Vimeo.Lees het cookiebeleid voor meer informatie. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord Ik ga niet akkoord In deze grandioze bundel zijn voor het eerst alle verhalen van Leon de Winter samengebracht: de verhalen uit zijn twee eerdere bundels Over de leegte in de wereld en Een Abessijnse woestijnkat staan naast verhalen die nooit eerder in boekvorm verschenen.. Leon de Winter (1954) is de auteur van diverse bestsellers, waaronder Zoeken naar Eilee...