mulders-gm.nl

Alle verhalen

PUBLICATIE DATUM 2009-10-31
BESTANDSGROOTTE 8,83
ISBN 9789029568708
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Tessa de Loo
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Alle verhalen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tessa de Loo. Lezen Alle verhalen online is nu zo eenvoudig!

In 1983 maakte Tessa de Loo haar overrompelende entree in de Nederlandse letteren met De meisjes van de suikerwerkfabriek, een alom geprezen verhalenbundel, die meteen een bestseller werd en met de Anton Wachterprijs en het Gouden Ezelsoor werd bekroond. In de jaren daarna schreef zij nog diverse andere korte verhalen en novellen, waaronder Isabelle en Het rookoffer. Al die verhalen werden in 1995 gebundeld in een omvangrijke uitgave voor de vele lezers die er sinds 1994 bij waren gekomen door het succes van haar roman De tweeling. De tweeling is door de verfilming van Ben Sombogaart opnieuw een succes geworden. En intussen is er een hele nieuwe generatie lezers bij gekomen. Voor al die lezers en voor alle anderen die het boek nog niet hadden is er nu een heruitgave van de sinds lang niet meer verkrijgbare Alle verhalen tot morgen.

...vergeten dat hij ook een schrijver van.. ... Lijst van verhalen van Heer Bommel en Tom Poes - Wikipedia ... . Alle verhalen. Tom en Samira: Nog twee nachtjes. Tom en Samira: Suikerfeest. Het suikerfeest van Sami. Feest je met ons mee? Kiki & Jax - Opgeruimd staat netjes! Cotton zoekt een vriendje. Het meisje uit het bos. Niemand die het ziet. Knuffelschool. De gigantische koffer. Laad meer. Leeftijden. Alle leeftijden; 0 Tot 4 Jaar; Alle verhalen (Paperback). In deze grandioze bundel zijn voor het eerst alle verhalen van Leon de Winter samengebracht: de verhalen uit zijn twee... Alle verhalen. Tom en Samira: Nog tw ... Bekijk hier alle verhalen op De Voorleeshoek. ... ... Alle verhalen. Tom en Samira: Nog twee nachtjes. Het suikerfeest van Sami. Tom en Samira: Suikerfeest. Kiki & Jax - Opgeruimd staat netjes! Het meisje uit het bos. Niemand die het ziet. De gigantische koffer. Voor altijd vrienden. Wie doet dat toch? Amira, de prinses komt thuis. Laad meer. Leeftijden. Alle leeftijden; 0 Tot 4 Jaar; Alle verhalen (Paperback). Seks, dood, humor en sentiment kenmerken de verhalen van Jan Wolkers (1925-2007). Zijn verhalen vormen een van de onbetwiste... Alle Verhalen (Paperback). Zintuiglijke, wonde...