mulders-gm.nl

Bouquet 3973 - Vurige tycoon

PUBLICATIE DATUM augustus 2018
BESTANDSGROOTTE 7,95
ISBN 9789402536133
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Lynne Graham
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Bouquet 3973 - Vurige tycoon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lynne Graham. Lezen Bouquet 3973 - Vurige tycoon online is nu zo eenvoudig!

Kus uit miljarden 3 machtige miljardairs staan voor hun grootste uitdaging ooit... Deel 1 PA Merry Armstrong was machteloos tegen de verleidingskunsten van haar baas, Angel Valtinos. Ze viel als een blok voor hem, hoewel ze wist dat hun verhouding maar tijdelijk zou zijn. Toen ze zwanger bleek, was hun vurige affaire al voorbij. Om die reden besloot ze de komst van hun kind voor hem te verzwijgen. Anderhalf jaar later duikt Angel onverwacht weer op in haar leven, en nu kan ze haar geheim niet langer voor hem verborgen houden... Angel heeft maar één doel: zijn erfgenaam veiligstellen. Daartoe moet Merry wel met hem trouwen, en hij is bereid alles te doen en alles te laten om haar zover te krijgen!

...alen. Maar ook bijzonder knap en vol van hartstocht ... Bouquet e-bundel nummers 3973 - 3976 eBook door Lynne ... ... ... (1) GEBOEID DOOR DE GRIEK - Lynne Graham (Bouquet Special 8) Ella heeft geen keus, ze móét de minnares van tycoon Nikolai Drakos worden. Alleen dan zal de arrogante Griek de schulden van haar vader aflossen. Dus gaat ze met hem mee naar zijn riante ... Onweerstaanbaar Siciliaans Ze zijn rijk, machtig, sexy en... Siciliaans! Deel 2 Eigenlijk wil Cara ver uit de buurt blijven van Pepe Mastrangelo. Hij is veel te sexy, een geboren verleider en vol ... Vurige tycoon eBook door Lynne Graham - 9789402536133 ... ... . Hij is veel te sexy, een geboren verleider en volkomen onbetrouwbaar! Maar als ze zwanger van hem blijkt en bovendien financieel in de problemen raakt, ziet ze geen andere uitweg dan hem om hulp te vragen. De voorwaarde die hij aan die hulp stelt, is ... Alejandro, Angelo en Cesario zijn mannen die je hart sneller laten slaan en je doen tintelen van top tot teen. Perfecte minnaars. Maar worden ze ook perfecte papa´s? Om te voldoen aan de voorwaarden van zijn vaders testament heeft Cesario een erfgenaam nodig. Maar al is hij een geboren verleider, het valt niet mee om snel een bruid te vinden. Tot de verlegen Jess hem om hulp smeekt: dan ziet ... Bouquet 4137 - Gekust door de Griekse tycoon. Auteur: Susan Stephens. E-book op Bol.com (€ 3,49) Tweeten. Omschrijving Bouquet 4137 - Gekust door de Griekse tycoon. Een vurige kus van een intrigerende vreemdeling... Een kus die haar onmiskenbaar doet snakken naar meer! (2) VURIGE WRAAK - Bella heeft haar verleden gelukkig achter zich kunnen laten, maar de herinnering aan die ene nacht met Matteo Santini laat haar niet los. Evenmin is ze vergeten wat er daarna gebeurde. Nu ze allebei uitgenodigd zijn voor een galabruiloft, zal de tycoon met haar willen afrekenen, weet ze. Kiest u voor gemak? Met deze bundel heeft u vijf van de negen Bouquet-romans (nummers 3536 t/m 3540) van de maand in handen. Zo kunt u lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van uw favoriete reeks! (1) Onverwachte verovering van Emma Darcy (Playboy of tycoon?) Michael Finn, de schatrijke zakenman, is geïnteresseerd in háár? Lucy gelooft er niets van! (2) Grieks en arrogant van ......