mulders-gm.nl

Bouquet 2557 - Huwelijk door chantage

PUBLICATIE DATUM juli 2019
BESTANDSGROOTTE 7,65
ISBN 9789402541243
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Penny Jordan
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Bouquet 2557 - Huwelijk door chantage in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Penny Jordan. Lezen Bouquet 2557 - Huwelijk door chantage online is nu zo eenvoudig!

Dit is wel het láátste wat Carrie verwachtte toen ze kroonprins Luc D'Urbino ging vertellen dat zijn verloofde stiekem met een ander was getrouwd. Tot haar ontzetting deelt hij haar koeltjes mee dat zíj dan maar met hem moet trouwen! Ze voelt er helemaal niets voor om zijn echtgenote te worden. Zijn ruwe afwijzing na die ene hartstochtelijke nacht, enkele jaren geleden, staat namelijk nog steeds in haar hart gekrast... Alleen door in het huwelijk te treden kan Luc zijn vorstendom redden. Om Carrie zover te krijgen dat ze 'ja' zegt, rest hem dan ook geen andere keus dan chantage. En daarna zal hij haar verleiden om ook in de beslotenheid van zijn slaapkamer zijn vrouw te worden... Dit verhaal is eerder verschenen en is nu voor het eerst verkrijgbaar als e-book.

..., rest hem dan ook geen andere keus dan chantage ... PDF Boek Van lente tot zomer - pianofortefestival.nl ... . En daarna zal hij haar verleiden om ook in de beslotenheid van zijn slaapkamer zijn vrouw te worden... HUWELIJK DOOR CHANTAGE - P. Jordan nr.2557 Bouquet e-bundel nummers 4069 - 4076. Kies je voor gemak én extra voordeel? Met deze bundel heb je in één keer alle acht Bouquet-romans (nummers 4069... Huwelijk door chantage (Bouquet Book 2557) (Dutch Edition) eBook: Jordan, Penny, Assenberg, Marry: Amazon.fr *2557 - Huwelijk door chantage - The blackma ... Huwelijk van een nacht - datboek.nl ... .fr *2557 - Huwelijk door chantage - The blackmail marriage (Passie) *2586 - Liefdes tweede kans - Marriage make up ... Bouquet special 9 C Charme en chantage - The blackmail baby (is bouquet 2360) Bouquet special 15 A Huwelijksklokken met kerstmis - A reason for marriage Bouquet 2557 - Huwelijk door chantage; De Hunnen; Witte Tanden; Een bijzonder jaar; Achter de geraniums; Het volk van dijk en donk; Levensverhalen; Tussen Stadspaleizen En Luchtkastelen; Perceptie; Afrit Akersloot; Natural history and epidemiology of interval breast cancer in the DOM screening programme; Het huis aan de Gouden Bocht; Voet op ... Bestel Huwelijk door chantage van Penny Jordan. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Na zes eenzame jaren heeft Fleur de hoop opgegeven ooit nog iets van Matt te horen. Als hij plotseling opduikt, maakt ze duidelijk dat ze er niet over piekert hun korte relatie nieuw leven in te blazen. Maar dan moet ze hem toch vertellen dat die ook iets heel moois heeft voortgebracht... Dit verhaal is ook verkrijgbaar in een 3-in-1 bundel. Normaal gesproken peinst prins Enzo Cavelli er niet over om een gevangengezette toerist op te zoeken. Alleen heeft de vrouw in kwestie hem iets h...