mulders-gm.nl

Engelen en Vampiers

PUBLICATIE DATUM 2015-07-01
BESTANDSGROOTTE 10,9
ISBN 9781507113790
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Vianka Van Bokkem
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Engelen en Vampiers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vianka Van Bokkem. Lezen Engelen en Vampiers online is nu zo eenvoudig!

Ik ben een vrouwelijke engel en ik heet Anael. Mijn vader stuurde mij naar de Aarde voor een missie. Het was gemakkelijk om het jongetje dat in Axnard, Californië woonde te vinden. Ik kon zijn moeder vanuit de keuken naar hem horen gillen dat hij zijn huiswerk af moest maken.Ik keek naar hem door het raam van zijn slaapkamer; hij zat aan zijn bureautje een tijdschrift te bekijken en had zijn huiswerk nagenoeg vergeten. Ik wilde naar hem kijken voordat ik besliste om mezelf te tonen. Ik voelde plotseling een scherpe pijn in mijn nek.Ik viel onmiddellijk flauw. Ik weet niet hoe lang ik buiten bewustzijn was. Toen ik uiteindelijk mijn ogen opende, zag ik dat ik me in een vreemde, donkere grot bevond.Toen ik op wilde staan, hoorde ik een vreemde stem."Wie ben jij? Jouw bloed smaakte anders dan van een mens, en het maakt me duizelig."De vreemdeling was een aantrekkelijke vampier die 'Kendrick' heette en die dacht dat ik een menselijk meisje was.Het mengen van ons bloed creëerde een nieuw ras van Engelvampiers!

...Download Kindle book is limited edition and best seller in the year ... We liegen niet: vampiers bestaan echt - Men's Health ... . This Engelen en Vampiers Kindle book is very recommended for you all who likes to reader as collector, or just read a book to fill in spare time. Enjoy you are read it. Engelen en Vampiers ePub Kindle book, let's get read or download it ... 18 feb. 2020 - Bekijk het bord 'Art: Gothic' van leenarts46, dat wordt gevolgd door 149 personen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Vampieren, Anne stokes en Zwarte engelen ... Engelen en Vampiers (Dutch Edition): Vianka Van Bokkem ... ... . Bekijk meer ideeën over Vampieren, Anne stokes en Zwarte engelen. Naast de romantisering van goden die de mens blijkbaar nodig had sinds het begin der tijden, zelfs de Cro-Magnon mensen aanbaden al de hemellichamen, is de bewering dat er engelen bestaan een prachtig hersenspinsel net zoals elfen, sprookjes, vampiers en meer van die fascinerende onderwerpen....