mulders-gm.nl

Eerst de man, dan de bal

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 10,69
ISBN 9789060054956
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Youp van 't Hek
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Eerst de man, dan de bal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Youp van 't Hek. Lezen Eerst de man, dan de bal online is nu zo eenvoudig!

Waar Youp van 't Hek optreedt, daar schalt de lach. Zijn voorstellingen zijn in een mum van tijd uitverkocht. Zijn stokpaardjes zijn, het is bekend: sport en knagen aan de zogenaamde grenzen van de samenleving. Aan de wetten van het hoe het hoort te zijn bij de dagelijkse gang van zaken en in de sport. En over sport gaat dit nieuwe, inmiddels vijfde boekje met uit NRC-Handelsblad geselecteerde columns. Een bundeling plezier.

...t erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice of partner langer duurt, excuses ... Eerst de man, dan de bal - antique sports books ... . Digitale Bibliotheek voor de Nederlandse Letteren (The Digital Library of Dutch Literature is a collection of primary and secondary information on Dutch language and literature in its historical, societal and cultural context.) Zoek ... Eerst de man, dan de bal Eerst de man, dan de bal - Youp van 't Hek (paperback) (€ 2,95) Eerst de Man, dan de Bal - Youp van 't Hek (1993) mijn stem. 3,00 (2) 2 stemmen . Nederlands Verhalenbundel Humoristisch / Sport . 124 pagina's Eerste druk: Thomas Rap, Amsterdam (Nederland) ... Eerst de Man, Dan de Bal - TV en Radio DataBase ... . 3,00 (2) 2 stemmen . Nederlands Verhalenbundel Humoristisch / Sport . 124 pagina's Eerste druk: Thomas Rap, Amsterdam (Nederland) Verzamelde sportcolumns ... Eerst de Man, Dan de Bal. Negen klankbeelden over een eeuw ontwikkeling van de maatschappij en de voetbalsport. Uitgezonden door. VPRO: 02/07/1983: Radio Zenders. Hilversum 1: Tweet. Gezocht! Gezocht: Countdown Help met het aanvullen van het archief! Account. Gebruikersnaam. Wachtwoord Inloggen. "Eerst de man, dan de bal" is opge...