mulders-gm.nl

IJskoude verleiding - Intiem 2010

PUBLICATIE DATUM 2014-10-10
BESTANDSGROOTTE 3,36
ISBN 9789461993090
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Kate Hardy
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen IJskoude verleiding - Intiem 2010 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kate Hardy. Lezen IJskoude verleiding - Intiem 2010 online is nu zo eenvoudig!

Als Carenza de ijssalon van haar grootvader erft, is Dante Romano, eigenaar van een Napolitaanse restaurantketen, meer dan bereid deze van haar over te nemen. Met haar reputatie van verwend prinsesje zal ze het bedrijf immers maar al te graag van de hand willen doen om haar luizenleventje voort te zetten. Tot zijn grote verbazing is Carenza echter van plan de ijssalon zelf te gaan runnen - en ze vraagt hém om haar de fi jne kneepjes van het vak te leren. Maar al snel loopt de temperatuur tussen hen zo hoog op, dat ijs wel het laatste is waar ze aan denken... Dit boek is ook verkrijgbaar in een 6-in-1 Intiem eBundel.

...te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur BRANDENDE LIEFDE 2010 IJskoude verleiding van Kate Hardy Als Carenza de ijssalon van haar grootvader erft, is ze van plan het bedrijf zelf te gaan runnen - en ze vraagt Dante Romano om haar de fijne kneepjes van het vak te leren ... bol.com | Ineke Vlug artikelen kopen? Alle artikelen online ... . Al snel loopt de temperatuur tussen hen hoog op 2011 Beter dan wraak van Catherine Mann (Vista del Mar) Rafe Cameron is terug. En hoe! Als Carenza de ijssalon van haar grootvader erft, is Dante Romano, eigenaar van een Napolitaanse restaurantketen, meer dan bereid deze van haar over te nemen. Met haar reputatie van verwend prinsesje zal ze het bedrijf immers maar al te graag van de hand willen doen om haar luizenleventje voort te ... IJSKOUDE VERLEIDING - K. Hardy nr.2010 - www.boekjesshop.nl ... . En hoe! Als Carenza de ijssalon van haar grootvader erft, is Dante Romano, eigenaar van een Napolitaanse restaurantketen, meer dan bereid deze van haar over te nemen. Met haar reputatie van verwend prinsesje zal ze het bedrijf immers maar al te graag van de hand willen doen om haar luizenleventje voort te zetten. Tot zijn grote verbazing is Carenza echter Als Carenza de ijssalon van haar grootvader erft, is Dante Romano, eigenaar van een Napolitaanse restaurantketen, meer dan bereid deze van haar over te nemen. Met haar reputatie van verwend prinsesje zal ze het bedrijf immers maar al te graag van de hand...