mulders-gm.nl

Kers in de cocktail

PUBLICATIE DATUM februari 2012
BESTANDSGROOTTE 8,95
ISBN 9789461707710
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Lori Borrill
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Kers in de cocktail in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lori Borrill. Lezen Kers in de cocktail online is nu zo eenvoudig!

Eén talent heeft ze wel: mannen verleiden! Dus zodra Hollywoodprinsesje Rachel in het luxe resort arriveert waar ze een taakstraf als kamermeisje moet volbrengen, stort ze zich vol overgave op de sexy, maar o zo stugge, mede-eigenaar Marc. Ze houdt immers wel van een uitdaging. Maar gaandeweg blijkt ze behalve in het paradijs ook in een vlaag van verstandsverbijstering beland. Want hoezo wil ze ineens méér dan een avontuurtje? Dit verhaal is ook verkrijgbaar in 2-in-1 bundel.

...st bij jouw schoonfamilie? Een Santa Shot en alles ziet er alweer een stuk ... Kers in de cocktail ; Kussen op commando van Lori ... ... ... Cocktails geven elke gelegenheid een feestelijk tintje. En met de kerst kun je heerlijke winterse ... KERS IN DE COCKTAIL Eén talent heeft ze wel: mannen verleiden! Dus zodra Hollywoodprinsesje Rachel in het luxe resort arriveert waar ze een taakstraf als kamermeisje moet volbrengen, stort ze zich vol overgave op de sexy, maar o zo stugge, mede-eigenaar Marc. Alle onderstaande recepten voor klassieke cocktails zijn overigens afkoms ... Cocktail recepten: cocktails maken doe je zó! | Gall & Gall ... . Alle onderstaande recepten voor klassieke cocktails zijn overigens afkomstig uit het boek '500 Cocktails', een klein, handig alles in 1 boekjes met wel 500 cocktail variatie recepten. En een prima basisboek om in huis te halen, voor je barkast. Cocktails om zelf te maken. Zoals de cosmopolitan, met wodka, limoen-, sinaasappel- en cranberrysap is het de ultieme klassieker!Cosmopolitan maken:Vul een cocktailshaker met 100 milliliter wodka, 60 milliliter sinaasappellikeur, 120 milliliter cranberrysap en 20 milliliter limoensap. Kers in de cocktail ; Kussen op commando. (1) KERS IN DE COCKTAIL - Eén talent heeft ze wel: mannen verleiden! Dus zodra Hollywoodprinsesje Rachel in het luxe resort arriveert waar ze een taakstraf als kamermeisje moet volbrengen, stort ze zich vol overgave op de sexy, maar o zo stugge, mede-eigenaar Marc. Ze houdt immers wel van een uitdaging. Kers in de cocktail - Een uitgave van Harlequin White Silk - sexy chicklit. Eén talent heeft ze wel: mannen verleiden! Dus zodra Hollywoodprinsesje Rachel in het luxe resort arriveert waar ze een taakstraf als kamermeisje moet volbrengen, stort ze zich vol overgave op de sexy, maar o zo stugge, mede-eigenaar Marc. Ze houdt immers wel van een uitdaging. De Bellini lijkt op een perziksmoothie, maar verraadt zichzelf zodra je een slok neemt. Hij bruist. En dat is dankzij de prosecco ...