mulders-gm.nl

Wouden van opaal 01. de armband van cohars

PUBLICATIE DATUM oktober 2009
BESTANDSGROOTTE 11,65
ISBN 9789024531301
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Pellet
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Wouden van opaal 01. de armband van cohars in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pellet. Lezen Wouden van opaal 01. de armband van cohars online is nu zo eenvoudig!

De held in het onmetelijk grote woudlandschap van de wereld Opaal heet Darko. Hij is de zoon van een eenvoudige glasblazer die, zo wordt algauw duidelijk, is voorbestemd in de rol van Uitverkorene de wereld van de wouden voor groot onheil te behoeden. Op zijn schouders rust allereerst de zware taak de volkeren die in de wouden van Opaal in harmonie met de natuur leven te bevrijden van het juk en de tirannie van de zogeheten Priesters van het Licht. Gesteund door een knappe danseres en een moordzuchtigÂ? tjaÂ? wezen?... gaat Darko op pad om de Vijf Koninkrijken voorgoed te bevrijden van de fanatieke onderdrukker.Avontuurlijk en episch zeer sterk, zo begint De Wouden van Opaal, een meesterwerk in wording waarvan het laatste deel nog lang niet is geschreven en getekend.

...phe Arleston en getekend door Philippe Pellet ... Akim Stripwinkel - Wouden van Opaal 1 - De armband van ... ... .De reeks wordt in het Nederlands uitgegeven door Uitgeverij L sinds 2000. De eerste cyclus werd afgerond in 2016. In 2018 verscheen het eerste album van de tweede cyclus 'Het Lot van de Jongleur'. Wouden van opaal 07. tanden van steen (Losbladig). Centraal in de wereld van De Wouden van Opaal staat de jeugdige en sympathieke Darko, de zoon van een... De held in het onmetelijk grote woudlandschap van de wereld Opaal heet Darko. Hij is de zoon van een eenvoudige glasblaze ... Wouden van Opaal 01 De armband van Cohars - De Strip-Aap ... . Hij is de zoon van een eenvoudige glasblazer die, zo wordt algauw duidelijk, is voorbestemd in de rol van Uitverkorene de wereld van de wouden voor groot onheil te behoeden. ... De wouden van opaal 1. De armband van Cohars ... De wouden van Opaal 7.77 /10 #455 393 stemmen ... Rood: bij elke uitgave ontbreekt de cover De armband van Cohars: 2000-2010 2: Groen: alle uitgaves van dit album hebben een cover Oranje: bij sommige uitgaves ontbreekt de cover Rood: bij elke uitgave ontbreekt de cover De schaduwkant ... De armband van Cohars Nieuw Wouden van Opaal 1 Softcover € 8,95 Inhoud. Opaal is de wereld van het woud. De clerus regeert er met ijzeren hand, en baseert zijn macht op de magische stenen. Darko is de uitverkorene. Hij moet de voorspelling verwezenlijken, zodat de ... Tekst: Christophe Arleston • Tekeningen: PelletProductspecificaties:Softcover48 pagina'sFormaat: 22 x 29 cmISBN 9789024531301Al gauw herkennen de priesters van het Valse Licht in Darko het kind van de profetie die Opaal zal bevrijden. Opgejaagd door de paladijnen van de priesterschap rest Darko geen andere keuze dan in allerijl huis en haard achter zich te laten. Opaal is de wereld van het woud. De clerus regeert er met ijzeren hand, en baseert zijn macht op de magische stenen. Darko is de uitverkorene. Hij moet de voorspelling verwezenlijken, zodat de titanen terugkeren en de vijf koninkrijken bevrijden. Hij wordt geholpen door de bard Urfold, de jonge en bevalli...