mulders-gm.nl

Moordtocht

PUBLICATIE DATUM januari 2017
BESTANDSGROOTTE 6,64
ISBN 9789402150971
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Wilma Wuite
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Moordtocht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wilma Wuite. Lezen Moordtocht online is nu zo eenvoudig!

Diffuus licht gleed door de dunne gordijnen de kamer binnen toen ik voorzichtig tussen mijn wimpers doorkeek.'Goedemorgen schoonheid,'hoorde ik een stem naast me. Ik schoot overeind. Wayne Turner. Hij lag naast me in bed. Ik was in een vreemd stadje, had in een vreemde kroeg teveel gedronken en had me door een vreemde man naar mijn hotel laten brengen. En daar was het niet bij gebleven. Het was ochtend en die vreemde man was er nog steeds. Paniek maakte zich van me meester.Moordtocht, een vlucht, die begint als een reis naar het onbekende, wordt al snel een ware beproeving waarin bedreiging, ontvoering en zelfs moord niet geschuwd wordt.Wilma Wuite (1960, wilmawuite.nl) werd met haar debuut 'Geschopt' genomineerd voor de Brave New Books prijs 2014. Een gedeelde tweede plaats was het resultaat.

...n makkelijk onderbroken worden door een zelf in te lassen pauze of koffiestop ... Moordtocht - Top workshop, bedrijfsuitje, quiz of ... ... . Wat je moet weten over de WhatsApp Moordtocht in Breda Hartelijk welkom op onze vernieuwde website! Al ruim 20 jaar organiseren wij op diverse locaties (spook)tochten en scare-events voor bedrijven en particulieren. Er is een moord gepleegd en de politie zit met de handen in het haar Lukt het jullie om de moord binnen 3 uur op te lossen? WhatsApp Moordtocht (groepsuitje) Er is een moord gepleegd. Maar wie is het slachtoffer en wie is de moordenaar? Aan jullie om dit uit ... Moordtocht - Top workshop, bedrijfsuitje, quiz of ... ... . Maar wie is het slachtoffer en wie is de moordenaar? Aan jullie om dit uit te vinden. En wat is er nu leuker om zelfstandig een moord op te lossen? Verzamel steeds meer aanwijzingen. Moordtocht is inclusief begeleiding, prijs voor het winnende team, 1 consumptie en iets lekkers. Informatie aanvragen. Citygames in Nederland, Moordspel, Moordtocht in de stad, Corona Proof. Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel. De CSI Moordtocht Cold Case is een spannend en ontspannend spel tegelijk en doorbreekt elke sleur. Wil je dit als bedrijfsuitje of groepsuitje combineren met een lunch of diner, kunnen wij dit optioneel voor je regelen. Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, ... Bij Moorddossier Zjwame denk je als een echte rechercheur en kom achter de waarheid door gebruik te maken van het bewijsmateriaal. Ook krijg je via Whatsapp belangrijke informatie toegestuurd. Lukt het jullie om binnen 3 uur deze moord op te lossen? Spooktour Hoorn - Unieke Moordtocht Hoorn! De stad Hoorn heeft een mooie kant, maar ook een donkere duistere kant! Tijdens deze moordtocht Hoorn ontdekt u samen met onze gids de gruwelijkheden die door de eeuwen heen hier hebben plaats gevonden. WhatsApp Moordtocht Deventer. Er is een moord gepleegd in Deventer en de politie zit met de handen in het haar! Jullie hulp is hard nodig bij de opsporing. Met behulp van foto's en een kaart van de stad ga je op zoek naar fotolocaties om daar een groepselfie te maken....