mulders-gm.nl

Hun grootste wens - Doktersroman 86B

PUBLICATIE DATUM 2015-07-21
BESTANDSGROOTTE 11,65
ISBN 9789402513646
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Margaret Barker
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Hun grootste wens - Doktersroman 86B in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Margaret Barker. Lezen Hun grootste wens - Doktersroman 86B online is nu zo eenvoudig!

Dokter Chantal heeft één grote wens: op een mooie dag moeder worden. En ook dokter Michel, haar baas, wil graag een kind. Op zijn voorstel om samen hun wens in vervulling te laten gaan reageert ze in eerste instantie geschrokken, totdat hij duidelijk maakt wat hij wil: samen een kind krijgen zonder liefdesrelatie en met behoud van wederzijdse onafhankelijkheid. De grote aantrekkingskracht tussen hen moeten ze dan maar gewoon negeren...Dit verhaal is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.

...n ook andere boeken van de auteur De weg naar succes Dokter Chantal heeft één grote wens: op een mooie dag moeder worden ... Dansen met de dokter ; Hun grootste wens - ISBN ... . En ook dokter Michel, haar baas, wil graag een kind. Op zijn voorstel om samen hun wens in vervulling te laten gaan reageert ze in eerste instantie geschrokken, totdat hij duidelijk maakt wat hij wil: samen een kind krijgen zonder liefdesrelatie en met behoud van wederzijdse onafhankelijkheid. Dansen met de dokter ; Hun grootste wens (e-boek) door Kate Hardy; Margaret Barker, EAN 9789402513622. Kelsey Watson is ... bol.com | Hun grootste wens - Doktersroman 86B (ebook ... ... . Dansen met de dokter ; Hun grootste wens (e-boek) door Kate Hardy; Margaret Barker, EAN 9789402513622. Kelsey Watson is heel tevreden met haar leventje. Ze houdt van haar werk als brandweervrouw en heeft veel goede vrienden. Haar beste vriend is paramedicus Matt Fraser, met wie ze een huis deelt. Niet haar bed of haar hart, dat zeker niet! Tot er brand uitbreekt in een school en ze zo van slag is, dat ze troost zoekt in zijn armen... Dit verhaal is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel. (1) DANSEN MET DE DOKTER - Om haar afgeblazen huwelijk te 'vieren' swingt dokter Joni Parker die ene avond in de salsaclub dat het een lieve lust is. Na afloop heeft ze een onenightstand met de haar onbekende Aaron. Echt niets voor haar. Ach,...