mulders-gm.nl

Communicatiekaart van Nederland

PUBLICATIE DATUM augustus 2011
BESTANDSGROOTTE 4,68
ISBN 9789013094695
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Piet Bakker
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Communicatiekaart van Nederland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Piet Bakker. Lezen Communicatiekaart van Nederland online is nu zo eenvoudig!

De mogelijkheid om met anderen te communiceren, kennis te nemen van serieuze en verstrooiende informatie en gegevens uit te wisselen zijn legio. Met de Communicatiekaart van Nederland beogen de auteurs door middel van een beschrijving van de belngrijkste mediatypen en werkvelden van communicatie in de veelheid aan media enige orde te brengen. Het eerste deel van deze uitgave geeft de ontwikkeling weer van de printmedia: kranten, tijdschriften en boeken. In het tweede deel schetsen de auteurs de audiovisuele media: radio, televisie, film en bioscoop, beeld- en geluidsdragers en telecommunicatie. In het derde deel wordt een overzicht gegeven van enkele belangrijke werkvelden van communicatie: reclame, public relations, voorlichting, interne communicatie en journalistiek. Elk hoofdstuk begint met een korte paragraaf geschiedenis, daarna volgen de paragrafen over de aanbodzijde, het publiek, brancheorganisaties, wet- en regelgeving en ontwikkelingen.

...,50 De Communicatiekaart van Nederland is bedoeld voor professionals die bij de media werkzaam zijn of er regelmatig mee te maken hebben (journalististen, reclamemensen en adverteerders), studenten bij communicatie-opleidingen aan het wetenschappelijk onderwijs en HBO en de geïnteresseerde leek ... Samenvatting Communicatiekaart van Nederland - Stuvia ... . 'Communicatiekaart van Nederland' door Piet Bakker, Otto Scholten - Onze prijs: €44,50 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Communicatiekaart van Nederland 9789024425884. Koop dit studieboek op bookmatch.nl, een marktplaats met 200.000 Tweedehands studieboeken . Geen risico met vooraf betalen want wi Communicatiekaart van Nederland (Bakker & Scholten, 2011) Er worden veel kranten gelezen in Nederland: 3,4 miljoen betaalde dagbladen verspreid en 1,2 miljoen grat ... Samenvatting Communicatiekaart van Nederland - Stuvia ... . Koop dit studieboek op bookmatch.nl, een marktplaats met 200.000 Tweedehands studieboeken . Geen risico met vooraf betalen want wi Communicatiekaart van Nederland (Bakker & Scholten, 2011) Er worden veel kranten gelezen in Nederland: 3,4 miljoen betaalde dagbladen verspreid en 1,2 miljoen gratig dagbladen uitgedeeld. Metro en Spits op 21 juni 1999 gelanceerd; De Pers in 2007 opgericht Koop Com...