mulders-gm.nl

Suiker, amalgaam en hun invloed op uw gezondheid

PUBLICATIE DATUM oktober 2002
BESTANDSGROOTTE 6,66
ISBN 9789020206951
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Richard van der Poort
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Suiker, amalgaam en hun invloed op uw gezondheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Richard van der Poort. Lezen Suiker, amalgaam en hun invloed op uw gezondheid online is nu zo eenvoudig!

Suiker, amalgaam en hun invloed op uw gezondheid 1e druk is een boek van Richard van der Poort uitgegeven bij Ankhhermes, Uitgeverij. ISBN 9789020206951 Richard van der PoortSuiker, amalgaam en hun invloed op uw gezondheidEen ontmaskeringWitte suiker is ongezond, hetgeen zoetjesaan wel bekend is. Hij heeft een schadelijke invloed op het lichaam: hij onttrekt kalk aan de botten, doet een aanslag op vitaminen en mineralen, ontregelt de suikerhuishouding en bevordert het tandbederf. Verder speelt suiker een rol bij het ontstaan van hypoglykemie, kanker en psychische ontregeling. De gaten in onze tanden en kiezen worden in de regel met amalgaam gevuld dat kwik bevat. Dit kwik komt geleidelijk in het lichaam terecht en tast zo tal van organen en functies aan.De auteur baseert zijn visie op uitgebreid onderzoek, praktijkervaring, alarmerende rapporten en ontwikkelingen in binnen- en buitenland. Sinds 1826 wordt amalgaam op grote schaal gebruikt. Vooral de laatste tijd zijn er steeds meer aanwijzingen dat door verschillende oorzaken kwik uit het amalgaam lekt en in het lichaam terechtkomt. De gevolgen hiervan kunnen zijn: aangetaste organen, chronische vermoeidheid, buikklachten etcetera.Er is echter geen reden tot wanhoop. Er zijn gezonde en lekkere vervangingsmiddelen voor suiker en in plaats van amalgaam kan in de meeste gevallen een composietvulling worden gebruikt. Zowel (tand)arts als pati nt kunnen baat hebben bij dit Ankertje. Het geeft een duidelijk en actueel beeld van genoemde problemen en geeft informatie over de nieuwste inzichten en mogelijkheden hieromtrent.

...ze weten natuurlijk niets van voeding en gezondheid ... Aandacht voor amalgaam - Kankervoorbij ... . Hun specialisme ligt in de behandeling van kanker, niet de preventie ervan. Ook maar een mens: Boek van vrienden R. JAS, R. BUSTER E-Nijmegen: ITS, 1993. A 5999 Suiker, amalgaam: En hun invloed op uw gezondheid: Een Op 4 staten tegelijk staan angela schijf kindernamen kaart europa met hoofdsteden prijs kyocera taskalfa 2552ci twintig pond biljet verspreiden van. In amalgaam zitten immer vijf verschillende metal ... Richard van der Poort: Suiker, amalgaam en hun invloed op ... ... . In amalgaam zitten immer vijf verschillende metalen en het speeksel in de mond functioneert als elektrolyt. Deze elementen samen voldoen aan alle voorwaarden voor batterijvorming. De corrosie die hierdoor ontstaat brengt een kwikionentransport op gang. De ionen zetten zich vast in het bindweefsel en binden zich aan eiwitten. Op dat moment irriteert het je alleen nog maar meer; achteraf moet je bekennen dat ze gelijk hadden. Hoe komt het dat diabetes invloed heeft op je stemming? Vooral de lage bloedglucosewaarden zijn voor veel mensen de boosdoeners. Te hoog voelt ook niet prettig; je bent moe, voelt je "wazig", wat neerslachtig en soms ben je snel geïrriteerd. Vezelrijke voeding zorgt voor een goede spijsvertering, een gezonde darmflora en een vlotte stoelgang. Vezels zorgen ook voor een lang voldaan gevoel waardoor je minder honger hebt en automatisch minder eet. Door het eten van vezelrijke voeding blijft je bloedsuikerspiegel stabiel waardoor er minder insuline wordt aangemaakt. Insuline is een hormoon dat je vetopslag en vetverbranding regelt. Stress heeft een negatieve invloed op vele aspecten van onze gezondheid. Daar zijn de meeste mensen zich van bewust. Maar misschien wist je niet dat er ondertussen door de wetenschap een duidelijk verband is aangetoond tussen stress en diabetes. Suiker en hoge bloeddruk - wat is het effect? Er wordt regelmatig onderzoek gedaan naar het gebruik van suiker in onze voeding. Daardoor wordt steeds meer bekend over de gevolgen van de consumptie van suiker en vooral over het toevoegen van zoetstoffen in allerlei voedingsmiddelen en dranken....