mulders-gm.nl

Sherlock Holmes - Het avontuur van de gespikkelde band

PUBLICATIE DATUM juni 2012
BESTANDSGROOTTE 12,55
ISBN 9789491159046
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Arthur Conan Doyle
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Sherlock Holmes - Het avontuur van de gespikkelde band in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arthur Conan Doyle. Lezen Sherlock Holmes - Het avontuur van de gespikkelde band online is nu zo eenvoudig!

Helen Stoner, die op het punt staat in het huwelijk te treden, wordt uit haar slaap gehouden door nachtelijk gefluit. In paniek wendt zij zich tot Sherlock Holmes.Ze vreest voor haar leven, aangezien tweelingzus Julia twee jaar eerder soortgelijke geluiden had waargenomen. Zij zou niet veel later onder mysterieuze omstandigheden om het leven komen; vlak voordat ze in het huwelijk zou treden. Sherlock Holmes gaat op onderzoek uit.De gespikkelde band is een van de 56 verhalen over Sherlock Holmes, van de hand van Arthur Conan Doyle. Het verhaal verscheen in de bundel De Avonturen van Sherlock Holmes.

...egen kwam. ... Geef de inhoud van het verhaal in grote lijnen ... Sherlock Holmes - Het avontuur van de gespikkelde band ... ... . Het avontuur van de gespikkelde band Helen Stoner, die op het punt staat in het huwelijk te treden, wordt uit haar slaap gehouden door nachtelijk gefluit. In paniek wendt zij zich tot Sherlock Holmes. Buy Sherlock Holmes Het avontuur van de gespikkelde band 01 by Doyle, Arthur Conan (ISBN: 9789491159084) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. 2 bundels van sherlock holmes, met in elk 6 verhalen: deel ... Sherlock Holmes - Sherlock Holmes Het avontuur van de ... ... . 2 bundels van sherlock holmes, met in elk 6 verhalen: deel 2 inhoud: het avontuur van de gespikkelde band de inwonende patiënt het Gelezen Ophalen of Verzenden Zie omschrijving 1 mei. '20 2 bundels van sherlock holmes, met in elk 6 verhalen: deel 2 inhoud: het avontuur van de gespikkelde band de inwonende patiënt het Gelezen Ophalen of Verzenden Zie omschrijving 1 mei. '20 In paniek wendt zij zich tot Sherlock Holmes. Ze vreest voor haar leven, aangezien tweelingzus Julia twee jaar eerder soo Sherlock Holmes - Het avontuur van de gespikkelde band - Boeken - Roelants Het eerste deel in de Sherlock Holmes-serie bevat onder andere de verhalen Een studie in rood, De Gloria Scott, en Het avontuur van de gespikkelde band. Lees de eerste pagina's. Reviews. Schrijf een review. 4.9. van de 5. Aantal reviews: 8. 0. 0. 0. 1. 7. Leuke aanvulling. DoravE; Veenendaal; 15 maart 2017; OORkracht 8, Amsterdam (Ohio). 183 vind-ik-leuks. Uitgeverij gespecialiseerd in luisterboeken. Klassieke romans, spannende boeken en educatie. De avonturen van Sherlock Holmes is de bekendste Holmes-bundel. De twaalf klassieke verhalen vormden de inspiratie voor diverse Sherlock-episodes. Naast een geheel nieuwe vertaling bevat deze editie ook een voorwoord door Sherlock-co-creator Mark Gatiss. Bevat: 1. Een schandaal in Bohemen 2. De Bond van roodharigen 3....