mulders-gm.nl

Kerst vol passie - Bouquet 375A

PUBLICATIE DATUM 2015-11-10
BESTANDSGROOTTE 11,96
ISBN 9789402515480
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Carole Mortimer
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Kerst vol passie - Bouquet 375A in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carole Mortimer. Lezen Kerst vol passie - Bouquet 375A online is nu zo eenvoudig!

Jonas Buchanan gelooft niet in emoties. De succesvolle miljardair laat zich, zowel zakelijk als privé, leiden door een aantal regels waar hij zich altijd aan houdt. Een daarvan is dat hij zijn tijd niet verspilt met vrouwen die onervaren zijn in de liefde. Een andere is dat hij niet aan Kerstmis doet. Dan verschijnt de onschuldige Mary McGuire in zijn leven. Ze is dol op kerst. En daarmee heeft hij een serieus probleem, want geen enkele vrouw heeft hem ooit zo opgewonden als zij...Dit verhaal is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.

...ark.nl. Helemaal vrij. U vindt Kerst vol passie - Bouquet 375A in PDF, ePUB, MOBI ... Kerst vol passie (e-boek) | Carole Mortimer | 9789402515480 ... . Kerst vol passie / Magische nacht - Bouquet Extra 375, 2-in-1 EBOOK Tooltip Ebooks kunnen worden gelezen op uw computer en op daarvoor geschikte e-readers. Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Bouquet Magische nacht - Bouquet 375B. Op de laatste avond van haar verblijf in Zürich ontmoet prinses Luciana een ongelooflijk aantrekkelijke man. Zijn... Jonas Buchanan gelooft niet in emoties. De succesvolle miljardair laat ... bol.com | Kerst vol passie - Bouquet 375A (ebook), Carole ... ... . Zijn... Jonas Buchanan gelooft niet in emoties. De succesvolle miljardair laat zich, zowel zakelijk als privé, leiden door een aantal regels waar hij zich altijd aan houdt. Een daarvan is dat hij zijn tijd niet verspilt met vrouwen die onervaren zijn in de liefde. Een andere is dat hij niet aan Kerstmis doet. Dan verschijnt de onschuldige Mary McGuire in zijn leven. Ze is dol op kerst. En daarmee ... Kerst vol passie - Bouquet 375A (0) 3,49. Bekijk de hele lijst. Advertentie. Over de serie Bouquet. Abby Green; Spaanse minnaar. 3,49. Penny Jordan; Vuur van hartstocht / Verboden vuur - Bouquet 3325, 2-in-1. 4,4...