mulders-gm.nl

Quickies 1 - Onder De Lakens

PUBLICATIE DATUM augustus 2018
BESTANDSGROOTTE 11,26
ISBN 1230002468990
TAAL NEDERLAND
AUTEUR D. Willemse
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Quickies 1 - Onder De Lakens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D. Willemse. Lezen Quickies 1 - Onder De Lakens online is nu zo eenvoudig!

Joos probeert de slaap te vatten, zonder succes. Dus verdwijnt zijn hand onder de lakens. Om zichzelf te ontspannen. Maar dat loopt even anders dan hij verwacht.Kort. Krachtig. Geil. De Quickies van D. Willemse zijn het ideale snelle tussendoortje voor wie van erotische verhalen houdt.

...ssen de duinen, in Nationaal Park Zuid-Kennemerland, ligt Camping de Lakens ... Onder De Lakens eBook door D. willemse - 1230002468990 ... ... .Een fijne plek waar een relaxte sfeer hangt. Binnen 100 stappen sta je op het strand van Bloemendaal. Het bruisende Zandvoort ligt op een steenworp afstand. Kort. Krachtig. Schaamteloos. De Quickies van D. Willemse zijn het ideale tussendoortje voor liefhebbers van erotiek en humor. Boeiende verhalen. Treffend neergezette personages. En steeds zonder de minste censuur. Erotiek en humor zoals enkel Willemse ... Ebook ePUB: Onder de Lakens - geschreven door D. Willemse ... . En steeds zonder de minste censuur. Erotiek en humor zoals enkel Willemse het kan schrijven. Deze bundel bevat de EERSTE VIJF kortverhalen uit Quickies reeks 1: Onder De Lakens Slons Op Zaterdag Ware Kunst Verse ... Quickies: De Eerste E-bundel direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Lees „Onder De Lakens Een Erotisch Kortverhaal" door D. willemse verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Joos probeert de slaap te vatten, zonder succes. Dus verdwijnt zijn hand onder de lakens. Om zichzelf te ontspannen. Maa... Dit zijn de beste plekken voor een quickie. Je kunt je seksleven spannend houden door zo nu en dan een vluggertje te doen met je partner of een scharrel. ... Dit is het uitgelezen moment om op je fiets naar huis te scheuren en nog eens even snel onder de lakens te kruipen. 5. Joos probeert de slaap te vatten, zonder succes. Dus verdwijnt zijn hand onder de lakens. Om zichzelf te ontspannen. Maar dat loopt even anders dan hij verwacht. Kort. Krachtig. Geil. De Quickies van D. Willemse zijn het ideale snelle tussendoortje voor wie van erotische verhalen houdt. Quickies: De Eerste E-bundel. Kort. Krachtig. Schaamteloos. De Quickies van D. Willemse zijn het ideale tussendoortje voor liefhebbers van erotiek en humor. Boeiende verhalen. Treffend neergezette personages. En steeds zonder de minste censuur. Erotiek en humor zoals enkel Willemse het kan schrijven. Deze bundel bevat de EERSTE VIJF kortverhalen uit Quickies reeks 1: Onder De Lakens Slons Op ... Joos probeert de slaap te vatten, zonder succes. Dus verdwijnt zijn hand onder de laken...