mulders-gm.nl

Een loofhut voor Jan en Job

PUBLICATIE DATUM oktober 2015
BESTANDSGROOTTE 3,80
ISBN 9789462786523
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Annelies Tanis
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Een loofhut voor Jan en Job in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annelies Tanis. Lezen Een loofhut voor Jan en Job online is nu zo eenvoudig!

Als Jan in de tuin is, ziet hij een jongen.Die jongen heet Job.Job draagt een keppel op zijn hoofd.En hij eet geen varkensvlees.Job is een Jood.Jan en Job worden vrienden.Ze spelen vaak met elkaar.En als er een loofhut in de tuin staat,vieren ze samen feest!Een origineel leesboekje waarin kinderen op een speelsemanier iets leren over het Jodendom.Annelies Tanis geeft rondleidingen in een synagoge.Daarnaast verzorgt ze lezingen over Joodse gebruiken.Annelies schreef verschillende kinderboeken. Door haarbelangstelling voor het Jodendom ontstondEen loofhut voor Jan en Job.

...t Job. Job draagt een keppel op zijn hoofd ... Loofhut voor jan en job - Tanis, Annelies - 9789462783133 ... ... . En hij eet geen varkensvlees. Job is een Jood. Jan en Job worden vrienden. Ze spelen vaak met elkaar. En als er een loofhut in de tuin staat, vieren ze samen feest! Met illustraties van Margreet de Bruin. Als Jan in de tuin is, ziet hij een jongen. Die jongen heet Job. Job draagt een keppel op zijn hoofd. En hij eet geen varkensvlees. Job is een Jood. Jan en Job worden vrienden. Ze spelen vaak met elkaar. En als er een ... Een loofhut voor Jan en Job (Book, 2015) [WorldCat.org] ... . Ze spelen vaak met elkaar. En als er een loofhut in de tuin staat, vieren ze samen feest! Een origineel leesboekje waarin kinderen op een speelse manier iets leren over ... Jan is christen, Job is jood. Wat is dit een bijzonder en origineel boekje. Het is vriendelijk verteld en onbevooroordeeld en met respect geschreven. Jan ontdekt dat zijn buurjongen Job een keppeltje op heeft. Daar wil hij natuurlijk wat van weten. De jongens worden vrienden en ontdekken door hun interesse voor elkaar dat sommige dingen van hun ... Job kijkt bij Jan in de kerk en Jan bij Job in de synagoge. Hij vindt het reuze interessant. Dan bouwt de vader van Job een loofhut in de tuin. De jongens mogen erin spelen tot het feest begint. Jan en zijn ouders worden ook uitgenodigd om het feest mee te vieren. Dit boekje is geschreven voor kinderen vanaf zeven jaar. Er wordt op een mooie ... Als Jan in de tuin is, ziet ...