mulders-gm.nl

De maan

PUBLICATIE DATUM 2014-08-21
BESTANDSGROOTTE 10,90
ISBN 9789023493532
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Colin Barrett
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De maan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Colin Barrett. Lezen De maan online is nu zo eenvoudig!

Als uitsmijter bij een club in Glanbeigh voelt Valentine Neary zich de koning. Er is geen situatie die hij niet op kan lossen en hij houdt iedereen te vriend. Als de jonge dochter van zijn baas tijdens de vakantie terugkeert van de universiteit, komt Val tot het pijnlijke inzicht dat zijn wereld minder perfect is dan hij dacht. Colin Barrett (1982) groeide op in County Mayo, Ierland. Zijn verhalen zijn verschenen in diverse anthologieën. ‘De maan’ is een verhaal uit zijn debuut Jonge gasten, dat werd bekroond met de prestigieuze Frank O’Connor Award, de belangrijkste prijs voor korte verhalen. Barrett werkt nu aan zijn eerste roman.

...iedere gewenste locatie via onze catering-service ... Top 10 Weetjes over de maan - Alletop10lijstjes ... . Café De Manen heeft een groot verwarmd terras waar zo'n heerlijke Heineken Icecold en onze gerechten prima smaken. 'n Biljart en 2 dartbanen zorgen ervoor dat niemand zich bij ons verveelt. De Maan en de sterren schijnen ook overdag. De sterren zie je echter niet omdat ze overstraald worden door het verstrooide licht van de Zon. Als de Maan op is zie je hem wel. De Maan is feller dan het verstrooide licht van ... Top 10 Weetjes over de maan - Alletop10lijstjes ... . De Maan is feller dan het verstrooide licht van de Zon. De maan staat, vanuit de aarde gezien, nog steeds 'in de richting van de zon', dus het heeft wel een beetje met de eclips te maken. De maan komt helemaal niet elke dag op dezelfde tijd op, dat wisselt afhankelijk van de positie van de maan. De Maan geeft aan dat de angst niet verdwijnt door situaties te ontwijken maar juist door de angst onder ogen te zien. Nachtmerries verdwijnen niet met je ogen dicht. Liefde In relaties staat De Maan voor haar dromerige, romantische kant die smachtende gevoelens, dromen en luchtkastelen laat ontstaan. De Maan draait in ongeveer 27 dagen om zijn as. De dag duurt er ongeveer 13,5 dagen gevolgd door een evenzo lange nacht. Als het zonlicht het oppervlak raakt dan kan de temperatuur stijgen tot 127° Celsius maar aan de donkere kant van de Maan zakt de temperatuur in dezelfde periode tot -137° Celsius....