mulders-gm.nl

Aljaska en de Canada-spoorweg (Geïllustreerd)

PUBLICATIE DATUM maart 2018
BESTANDSGROOTTE 5,83
ISBN 1230002194387
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Anoniem
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Aljaska en de Canada-spoorweg (Geïllustreerd) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anoniem. Lezen Aljaska en de Canada-spoorweg (Geïllustreerd) online is nu zo eenvoudig!

12 Juli 1890.—Daar ben ik weder op den oceaan! Dezen morgen zijn we te Hâvre in zee gestoken. 't Is twaalf uur, de zee is mooi; de Normandie legt vlug hare zestien knoopen, ongeveer 30 kilometers in het uur af.Hier is kaap la Hogue en daar, dichtbij ons, het engelsche eiland Aurigny; en een groep getande rotsen verheft zich met vreemde vormen, de Casquets, waarop aan het uiterste einde een groote vuurtoren staat. En dat is alles; verder niets dan volle zee. Van nacht zullen we de Scilly-eilanden passeeren en dan is het eerste land, 't welk we in 't gezicht krijgen, Amerika, dat ik voor de vierde maal ga bezoeken.14 Juli.—Om acht uur kondigt het kanon aan boord ons den nationalen feestdag aan. Maar welk onaangenaam weer! Veel wind en stortregens. In den loop van den dag wordt de zee hooger, maar de Normandie houdt zich goed en maakt slechts een matig gebruik van haar recht, om te stampen en te slingeren. De salons zijn getooid met amerikaansche en fransche vlaggen; men heeft ze overal aangebracht, zelfs op de taarten en pasteien, een triomf van den kok, die voor de gelegenheid werkelijke meesterstukken leverde. Het diner is zeer vroolijk, de champagne gaat rond, en om negen uur onthaalt men ons, trots den regen, die buiten klettert, op een vuurwerk. Een concert van dilettanten besluit den avond.

...rd in het tijdschrift "De Aarde en haar volken" ... Aljaska en de Canada-spoorweg / De Aarde en haar Volken ... ... . We gaan samen met de anonieme, Europese schrijver in Frankrijk aan boord van een schip met bestemming New-York. Aljaska, Alaska, en de Canada spoorweg, luisterboek, Nederlands, NL, Dutch, Librivox Aljaska (Alaska) en de Canada-spoorweg ANONYMOUS ( - ) Toeristisch verslag van een reis naar Canada en Alaska ... Aljaska (Alaska) en de Canada-spoorweg Anoniem Toeristisch verslag van een reis naar Canada en Alaska, in 1892 gepubliceerd in het tijdschrift "De Aarde en haar volken". "Alaska en de Canada-spoorweg", deel 1; For t ... Aljaska (Alaska) en de Canada-spoorweg - YouTube ... . "Alaska en de Canada-spoorweg", deel 1; For the second and all subsequent sections, you may optionally use the shortened form of this intro disclaimer: "Deel [number] van "Alaska en de Canada-spoorweg" Auteur onbekend. Deze Librivox opname is vrij van auteursrechten. Opname door kattekliek. "Alaska en de Canada-spoorweg", deel [number]" Aljaska (Alaska) en de Canada-spoorweg. ANONYMOUS ( - ) Toeristisch verslag van een reis naar Canada en Alaska, in 1892 gepubliceerd in het tijdschrift "De Aarde en haar volken". We gaan samen met de anonieme, Europese schrijver in Frankrijk aan boord van een schip met bestemming New-York. Aljaska en de Canada-spoorweg. 12 Juli 1890.--Daar ben ik weder op den oceaan! Dezen morgen zijn we te Hâvre in zee gestoken. 't Is twaalf uur, de zee is mooi; de _Normandie_ legt vlug hare zestien knoopen, ongeveer 30 kilometers in het uur af. Aljaska en de Canada-spoorweg De Aarde en haar Volken, 1892 Language: Dutch: LoC Class: F850.5: United States local history: Pacific States: LoC Class: F1001: North America local history: Canada: Subject: Canada -- Description and travel Subject: Alaska -- Description and travel Category: Text: EBook-No. 14830: Release Date: Jan 29, 2005 ... Aljaska en de Canada-spoorweg (Geïllustreerd) is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Aljaska en de Canada-spoorweg (Geïllustreerd) PDF te downloaden op onze website mmark.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Aljaska en de Canada-spoorweg (Geïllustreerd) Title: Aljaska en de Canada-spoorweg From "De Aarde en haar volken", Jaargang 1892 Author: Anonymous Release Date: January 29, 2005 [EBook #14830] Language: Dutch Character set encoding: ISO-8859-1 *** START OF THIS PROJECT GUTENBERG EBOOK ALJASKA EN DE CANADA-SPOORWEG *** Claire Fuller is een geweldige auteur. Download en lees het boek Onze eindeloze dagen op onze website boek.tarotdenieuweordening.nl. Helemaal vrij. U vindt Onze eindeloze dagen in PDF, ePUB, MOBI. Aljaska en de Canada-spoorweg: Amazon.es: Anonymous, Dunda Books: Libros en idiomas extranjeros Aljaska en de Canada-spoorweg (Geïllustreerd) Heerlijk koken in de wok. Recht en Praktijk - Verzekeringsrecht 4 - Bespiegelingen op 10 jaar 'nieuw' verzekeringsrecht. En de Bijbel heeft toch gelijk. Ee...