mulders-gm.nl

Aljaska en de Canada-spoorweg (Geïllustreerd)

PUBLICATIE DATUM maart 2018
BESTANDSGROOTTE 3,7
ISBN 1230002194387
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Anoniem
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Aljaska en de Canada-spoorweg (Geïllustreerd) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anoniem. Lezen Aljaska en de Canada-spoorweg (Geïllustreerd) online is nu zo eenvoudig!

12 Juli 1890.—Daar ben ik weder op den oceaan! Dezen morgen zijn we te Hâvre in zee gestoken. 't Is twaalf uur, de zee is mooi; de Normandie legt vlug hare zestien knoopen, ongeveer 30 kilometers in het uur af.Hier is kaap la Hogue en daar, dichtbij ons, het engelsche eiland Aurigny; en een groep getande rotsen verheft zich met vreemde vormen, de Casquets, waarop aan het uiterste einde een groote vuurtoren staat. En dat is alles; verder niets dan volle zee. Van nacht zullen we de Scilly-eilanden passeeren en dan is het eerste land, 't welk we in 't gezicht krijgen, Amerika, dat ik voor de vierde maal ga bezoeken.14 Juli.—Om acht uur kondigt het kanon aan boord ons den nationalen feestdag aan. Maar welk onaangenaam weer! Veel wind en stortregens. In den loop van den dag wordt de zee hooger, maar de Normandie houdt zich goed en maakt slechts een matig gebruik van haar recht, om te stampen en te slingeren. De salons zijn getooid met amerikaansche en fransche vlaggen; men heeft ze overal aangebracht, zelfs op de taarten en pasteien, een triomf van den kok, die voor de gelegenheid werkelijke meesterstukken leverde. Het diner is zeer vroolijk, de champagne gaat rond, en om negen uur onthaalt men ons, trots den regen, die buiten klettert, op een vuurwerk. Een concert van dilettanten besluit den avond.

..., de zee i... Read "Aljaska en de Canada-spoorweg (Geïllustreerd) De Aarde en haar Volken, 1892" by Anoniem available from Rakuten Kobo ... Aljaska en de Canada-spoorweg / De Aarde en haar Volken ... ... . 12 Juli 1890.—Daar ben ik weder op den oceaan! Dezen morgen zijn we te Hâvre in zee gestoken. 't Is twaalf uur, de zee i... Free 2-day shipping. Buy Aljaska en de Canada-spoorweg (Geïllustreerd) - eBook at Walmart.com Buy the Kobo ebook Book Aljaska en de Canada-spoorweg (Geïllustreerd): De Aarde en haar Volken, 1892 by Anoniem at Indigo.ca, Canada's largest bookstore. Free shipping and pickup in store on eligible orders. Aan de Zuidpool (Geïllustreerd). Al vele jaren l ... Aljaska (Alaska) en de Canada-spoorweg - YouTube ... .ca, Canada's largest bookstore. Free shipping and pickup in store on eligible orders. Aan de Zuidpool (Geïllustreerd). Al vele jaren lang dacht ik over een expeditie naar de Noordelijke IJszee. Met de Fram wilde ik een nieuwen tocht... Aljaska (Alaska) en de Canada-spoorweg Click here to buy paper book: https://www.amazon.com/Diary-Oxygen-Thief/dp/150115785X%3FSubscriptionId%3DAKIAIL5GI4XGG... Aljaska en de Canada-spoorweg 1 Aljaska en de Canada-spoorweg The Project Gutenberg EBook of Aljaska en de Canada-spoorweg, by Anonymous This ebook is for the use of anyone anywhere at no cost and with Aljaska en de Canada-sp...