mulders-gm.nl

Gekust onder de mistletoe - Doktersroman 64B

PUBLICATIE DATUM 2015-01-06
BESTANDSGROOTTE 12,66
ISBN 9789402510034
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Alison Roberts
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Gekust onder de mistletoe - Doktersroman 64B in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alison Roberts. Lezen Gekust onder de mistletoe - Doktersroman 64B online is nu zo eenvoudig!

Kinderarts Andy Baxter gelooft zijn oren niet als hij op kerstavond een oproep krijgt om naar de Spoedeisende Hulp te komen om een baby te onderzoeken. Op zich niet zo heel vreemd, maar waar hij zo van schrikt, is de mededeling dat zijn vrouw de baby heeft binnengebracht. Zijn vrouw? Hij heeft Gemma in geen jaren gezien. Waarom is ze terug? En van wie is dat kind?Dit verhaal is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.

...en of delen. De witwasser. Houvastvergankelijkheidsleer ... bol.com | Bijzonder kerstgeschenk - Doktersroman 64A ... ... . Cubase Sx Voor Macintosh En Windows. Leven na de dood. Taalverhaal.nu - Taal Kwismeester Gr. 7. Struis is Struis. De nijlbruid. Links. DMCA; Gekust onder de mistletoe - Doktersroman 64B. WWW.HUISDIERENOPVANG-ZONNEBEKE.BE. Sitemap ... Het is niet meer mogelijk de Gekust onder de mistletoe - Doktersroman 64B te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Literatuur boek op Pri ... Gekust onder de mistletoe - ISBN ... . Zoek eenvoudig naar een andere Literatuur boek op Prijsvergelijk. Een baan als fysiotherapeute bij een kliniek met louter beroemdheden als patiënt lijkt Katie de ideale manier om haar verdriet te vergeten. Het helpt ook dat haar baas, dokter Fabio Lineham, zo knap is als een filmster. Hij schijnt echter nogal een playboy te zijn, dus ze zal niet vallen voor zijn geflirt. Ook niet als ze samen met hem op reis moet - in een privéjet, naar Monaco... Door een uit de hand gelopen verbouwing is er deze kerst helaas geen plaats in de herberg voor de hoogzwangere huisarts Georgie. Ten einde raad klopt ze aan bij de donorvader van de baby, Bijzonder kerstgeschenk ; Gekust onder de mistletoe, Alison Roberts, Fiona Lowe - Ebook - 9789461998637 | AKO boeken Gisteren hadden dokter John Carter en verpleegkundige Lily Grayson niets met elkaar te maken. Tenminste, dat dachten ze. Vandaag weten ze wel beter. Door een foutje in de vruchtbaarheidskliniek draag...