mulders-gm.nl

PDB Bedrijfseconomie - opgaven

PUBLICATIE DATUM augustus 2012
BESTANDSGROOTTE 10,10
ISBN 9789001816728
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Henk Fuchs
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen PDB Bedrijfseconomie - opgaven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk Fuchs. Lezen PDB Bedrijfseconomie - opgaven online is nu zo eenvoudig!

PDB Bedrijfseconomie - opgavenPDB Bedrijfseconomie sluit aan bij de nieuwe exameneisen van de Associatie voor Praktijkexamens, zoals vanaf januari 2013 zal worden geëxamineerd. Met ingang van 1 januari 2013 heeft de Associatie voor Praktijkexamens nieuwe exameneisen geformuleerd voor de opleiding PDB. Het examen bestaat, naast Basiskennis Boekhouden (BKB) en Basiskennis Calculatie (BKC) uit vier modules:- Financiële administratie- Kostprijscalculatie- Bedrijfseconomie- PeriodeafsluitingSPD Bedrijfseconomie sluit volledig aan bij de gelijknamige module uit het examenprogramma en behandelt onderwerpen als:- Kosten- en opbrengstberekeningen- Interestberekeningen- Aandelen en obligaties- KengetallenDe in het hoofdboek behandelde stof wordt geëxamineerd zonder gebruik te maken van een computer. De student moet echter wel in staat zijn computeroutput te lezen, beoordelen en eventueel corrigeren. Daarom wordt ook hieraan de nodige aandacht besteed. Bij alle onderwerpen uit de theorie zijn opgaven ontwikkeld. Deze opgaven zijn gebundeld in Bedrijfseconomie, opgaven. Per paragraaf, van het theorieboek, staat aangegeven welke opgaven uit het opgavenboek aansluiten bij de besproken stof. Tevens is er een apart uitwerkingenboek beschikbaar.

...tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig, geen énkel risico ... Studystore | PDB Bedrijfseconomie-opgaven, Fuchs, Henk ... ... . Altijd korting op je studieboeken PDB Bedrijfseconomie - opgaven (eBook) Hallo! Op zoek naar een PDB Bedrijfseconomie - opgaven-boek geschreven door auteur Henk Fuchs? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! PDB Bedrijfseconomie - opgavenPDB Bedrijfseconomie sluit aan bij de nieuwe exameneisen van de Associatie voor Praktijkexamens, zoals ... Samen met het theorieboek bereidt dit opgavenboek de s ... Studieboek - Praktische Bedrijfseconomie Opgavenboek ... ... ... Samen met het theorieboek bereidt dit opgavenboek de student optimaal voor op het examen PDB Kostencalculatie. Elk hoofdstuk bevat een groot aantal praktische opgaven die naadloos aansluiten op de theorie, en die door de student kunnen worden gebruikt om zich de leerstof eigen te maken. Samen met het theorieboek bereidt dit opgavenboek de student optimaal voor op het examen PDB Bedrijfsadministratie. Elk hoofdstuk bevat een groot aantal praktische opgaven en meerkeuzevragen die naadloos aansluiten op de theorie, en die door de student kunnen worden gebruikt om zich de leerstof eigen te maken. In ieder hoofdstuk staan opgaven op basisniveau en vraagstukken met meer diepgang. Tot slot is een uitgebreide examentraining opgenomen met geactualiseerde opgaven uit eerdere examens. Bij dit opgavenboek behoort een digitale leeromgeving op www.pdlloonheffingen.nl. Studenten kunnen hier online opgaven en proefexamens maken....