mulders-gm.nl

ZOMAAR VOOR JOU

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 10,59
ISBN 9789020928648
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Phil Bosmans
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen ZOMAAR VOOR JOU in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Phil Bosmans. Lezen ZOMAAR VOOR JOU online is nu zo eenvoudig!

Met deze verzameling 'woorden om mens te zijn' wil Phil Bosmans de mens weer vreugde in het dagelijks leven bieden want, zo zegt hij, goede en gelukkige dagen komen altijd terug als je maar de sleutel op zak hebt.

...-)rubrieken: Gedichten, Poëzie > Poëzie; Mens, Maatschappij > Mens en maatschappij algemeen; Antiquariaat ... Houten ansichtkaart - Zomaar een kaartje voor jou ... . Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl. Zomaar voor jou. Zomaar voor jou | ISBN 9789020914016 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Home voor jou. Mag iemand zomaar een foto waar ik op sta op internet zetten? ... Ook niet in ruimtes waar niet zomaar ie ... Zomaar! - Voor Jou | Voor elk moment een uniek cadeau. ... . Mag iemand zomaar een foto waar ik op sta op internet zetten? ... Ook niet in ruimtes waar niet zomaar iedereen naar binnen mag, maar alleen de mensen die daar horen, zoals de school. Daar moet je eerst toestemming voor vragen aan de mensen die op de foto of in de film komen. "Zomaar voor jou" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken: Esoterie, Homeopathie > Esoterie, Homeopathie; Literatuur, Letterkunde > Literaire fictie algemeen > Literaire non-fictie algemeen > Literaire essays Zomaar voor jou…. omdat jij het verdient! Iedereen kent wel die een vriendin die maar blijft werken? Of die moeder die 8 borden tegelijk op houdt? Die vader die overuren maakt om zijn gezin alles te geven? Hoe leuk is het als je die persoon eens even goed in het zonnetje zet? Zomaar voor jou | ISBN 9789020948622 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Zomaar iets aardigs… voor jou! 12 februari 2019. 17 februari is het 'Random Acts of Kindness Day', vrij vertaald 'Doe iets aardigs voor iemand'-dag. Met een klein gebaar kun je soms al iets groots bereiken. Wel een mooi idee toch? Ga jij ook iets aardigs doen voor iemand de 17e? Een kaas cadeau, zomaar voor jou! Kaas? Ja natuurlijk, waarom niet?! Ga voor een ouderwets gezellige kaasproeverij in onze prachtige hoofdstad, Amsterdam. Tijdens deze middag proef je verschillende soorten kazen in combinatie met bijpassende drankjes. Lekker, gezellig en leuk om iemand zomaar mee te verrassen!...