mulders-gm.nl

Buddingh, Geheim dossier over de jongste dag

PUBLICATIE DATUM 2000-01-01
BESTANDSGROOTTE 5,26
ISBN 9789057980626
TAAL NEDERLAND
AUTEUR J.Ph. Buddingh
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Buddingh, Geheim dossier over de jongste dag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.Ph. Buddingh. Lezen Buddingh, Geheim dossier over de jongste dag online is nu zo eenvoudig!

Wij spreken van een 'geheim dossier' op grond van de volgende bijbeluitspraak: 'God heeft ons de verborgenheid van zijn wil bekend gemaakt, naar zijn welbehagen, dat hij bij zichzelf had voorgenomen aangaande de bedeling van de volheid der tijden, om alles onder ��n Hoofd tezamen te brengen in Christus, wat in de hemelen en wat op de aarde is'. (Efeze 1:9-10)

...dingh' is het juist het onbelangrijke, het toevallige dat zonder meer in de belangstelling staat ... Download PDF Gezichten lezen ... . C. Buddingh', Verzen van een Dordtse Chinees, De Bezige Bij, 1980, f 17,50. Lijnrecht tegenover de 'poëtica' van Buddingh' staat die van de gelauwerde dichteres Ida Gerhardt. De redactie verzamelde 71 intrigerende, tragische, maar ook verrassende feiten over WOII die je waarschijnlijk nog niet kende. Van Roosevelt die reed in de limousine van Al Capone tot de 'zelfmoordhonden van de Sovjet-Unie, van de ontsnapping van duizenden geallieerden door het spel Monopoly tot het gebruik van LSD voor traumaverwerking. Een dag voor de publicatie doorbraken enkele kranten, waaronder de Franse krant Le Parisien en ... Download PDF Gezichten lezen ... . Een dag voor de publicatie doorbraken enkele kranten, waaronder de Franse krant Le Parisien en de New York Times, het embargo en publiceerden de plot van het verhaal. Al op de eerste verkoopdag werd het verkooprecord van het vorige boek gebroken: het boek ging in de Verenigde Staten in één dag 8,3 miljoen maal over de toonbank....