mulders-gm.nl

De Italiaanse minnaar

PUBLICATIE DATUM 2014-10-10
BESTANDSGROOTTE 6,19
ISBN 9789402504903
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Catherine George
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De Italiaanse minnaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Catherine George. Lezen De Italiaanse minnaar online is nu zo eenvoudig!

Omdat Rosa's grootmoeder in Toscane niet mag weten dat haar kleindochter zwanger is, zal Rosa's hartsvriendin Harriet, die als twee druppels water op haar lijkt, in haar plaats naar de verjaardag van de oude dame gaan. Iedereen gelooft dat zij Rosa is. Alleen de steenrijke Leo Fortinari heeft zo zijn twijfels, en dat laat hij op heel eigen wijze blijken!

... en mooie Tessa wordt een succesvol model en krijgt een relatie met een ge De Italiaanse minnaar, Judith Lennox - Paperback - 9789022584279 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser ... De Italiaanse minnaar eBook door Catherine George ... ... . Het e-book De Italiaanse minnaar, geschreven door Catherine George, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Bestel De italiaanse minnaar Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies De Italiaanse minnaar Judith Lennox. Ook verkrijgbaar als Paperback. De zussen Tessa en Freddie Nicolson zijn geboren en getogen in Italië. Wanneer ze in hun tienerjaren naar Engeland worden gestuurd, verandert hun leven drastisch. De ... ... De Italiaanse minnaar - Romans - Romans en Thrillers ... ... . Ook verkrijgbaar als Paperback. De zussen Tessa en Freddie Nicolson zijn geboren en getogen in Italië. Wanneer ze in hun tienerjaren naar Engeland worden gestuurd, verandert hun leven drastisch. De ... De Italiaanse minnaar. Omdat Rosa's grootmoeder in Toscane niet mag weten dat haar kleindochter zwanger is, zal Rosa's hartsvriendin Harriet, die als twee druppels water op haar lijkt, in haar plaats naar de verjaardag van de oude dame gaan. Iedereen gelooft dat zij Rosa is. Alleen de steenrijke Leo Fortinari heeft zo zijn twijfels, en dat laat hij op heel eigen wijze blijken! De Italiaanse minnaar . De Karedes Dynastie (8-in-1) De kracht van hartstocht . De kracht van verlangen . De kroon van Kalliakis (4-in-1) De kroon van Santina . De kus van de sjeik . De liefde van een prins . De liefste juf . De liefste papa . De maagd en de miljardair . De meest ... De Italiaanse minnaar | ISBN 9789047516262 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....