mulders-gm.nl

Bouquet 3967 - Nachtelijke hartstocht

PUBLICATIE DATUM juli 2018
BESTANDSGROOTTE 5,65
ISBN 9789402535730
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Julia James
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Bouquet 3967 - Nachtelijke hartstocht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Julia James. Lezen Bouquet 3967 - Nachtelijke hartstocht online is nu zo eenvoudig!

Baby's & bruiden Verleiding, hartstocht... en onverwachte gevolgen! Deel 2 De aristocratische en arrogante Cesare di Mondave betovert Carla Charteris wanneer hij plotseling in haar leven komt. Niet lang daarna schenkt ze de Italiaanse graaf haar onschuld... en haar hart. Algauw besefte ze echter dat ze nooit meer zal zijn dan zijn minnares, en dat ze hem zal moeten verlaten. Maar ze kan zichzelf een laatste nacht in Cesares armen niet ontzeggen... Wanneer blijkt dat die nacht niet zonder gevolgen is, staat Cesare erop dat Carla blijft en dat ze zijn huwelijksaanzoek accepteert. Als ze koppig de boot afhoudt, weet hij wat hem te doen staat: al zijn verleidingskunsten in de strijd gooien om haar ervan te overtuigen dat hij haar in zijn slaapkamer wil én voor het altaar!

... zijn zo ongenaakbaar als diamanten. Kan de liefde er wel in doordringen? Deel 1 Britt gelooft dat de mysterieuze Emir, met wie ze een vurige nacht heeft beleefd, echt om haar geeft ... bol.com | Bouquet 3968 - In bed met de Griek (ebook), Kim ... ... . Tot ze ontdekt dat deze 'Emir' niemand minder is dan sjeik Sharif al Kareshi, de miljardair die uit is op haar diamantmijn. Het zit sjeik Sharif dwars dat hij zijn zaken met de betoverende Britt niet in ... Ooit wist ze hem te weerstaan... Ja, hij is héél knap, maar ook een beruchte playboy - dat blijft Veronica in zichzelf herhalen. Ze is naar Capri gekomen om dingen over haar vader te weten te komen, níét om ... Nachtelijke hartstocht eBook door Julia James ... ... ... Ja, hij is héél knap, maar ook een beruchte playboy - dat blijft Veronica in zichzelf herhalen. Ze is naar Capri gekomen om dingen over haar vader te weten te komen, níét om voor miljardair Leonardo Fabrizzi te vallen. Maar al bij hun eerste ontmoeting ziet ze dat hij nog aantrekkelijker is dan in haar herinnering... Een luxueuze villa op Capri moet ... Tycoon Alexios Christofides heeft een plan om te voorkomen dat zijn aartsrivaal zich introuwt in het Holt-imperium. Hij zal de verloofde, Rachel Holt, verleiden, waarna het huwelijk vast niet door zal gaan! Eén keer in haar leven geeft Rachel zich over aan een opwindende nacht met een knappe vreemdeling, en meteen zit ze in de problemen. Want ze ontdekt algauw wie de vreemdeling is - en dat ... Nacht vol hartstocht - A night of no return (Bouquet 3648) Een bruid voor de sultan - Woman in a sheikh's world (Bouquet 3657) Lost to the desert warrior; Glenmore Island. Eindeloze zomer - A bride for Glenmore (in Doktersroman Extra 9) Duizendmaal ja - Single father, wife needed (in Doktersroman Extra 10)...