mulders-gm.nl

Het satijnen hart

PUBLICATIE DATUM oktober 2009
BESTANDSGROOTTE 3,5
ISBN 9789023442912
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Remco Campert
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Het satijnen hart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Remco Campert. Lezen Het satijnen hart online is nu zo eenvoudig!

Twee jaar na Een liefde in Parijs schreef Remco Campert Het satijnen hart, een roman die thematisch nauw aansluit bij de voorganger. De oude kunstenaar Hendrik van Otterlo ontvangt het doodsbericht van zijn ex-vriendin Cissy.Ruim twintig jaar geleden, in de nacht nadat ze hem had verlaten, maakte hij een woest zelfportret, zijn laatste belangrijke doek. Na die nacht heeft hij zijn atelier nooit meer betreden en geen penseel meer aangeraakt.Het satijnen hart is een scherp en weemoedig portret van een schilder die tot op hoge leeftijd niet kan kiezen tussen liefde en kunst.

...udt die ogenschijnlijk zo makkelijk uit de mouw als hij ... Het Satijnen Hart - Remco Campert (2006) - BoekMeter.nl ... . Daar zit de aantrekkingskracht van het boek. Het satijnen hart | ISBN 9789023494324 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het satijnen hart is een scherp en weemoedig portret van een schilder die tot op hoge leeftijd niet kan kiezen tussen liefde en kunst. Onbeperkt lezen met Kobo Plus Lezen tijdens een gratis proefperiode. Krijg onbeperkt toegang tot eBooks met een Kobo Plus ... ZoekBoekverslag.nl: Remco Campert: Het Satijnen ... . Krijg onbeperkt toegang tot eBooks met een Kobo Plus Lezen-abonnement. Het satijnen hart is een ironische titel: het oude koude hart van Hendrik gaat geen soepel en glanzend orgaan meer worden. Desalniettemin. De dichter Campert schetst in prachtig verzorgd proza de uitlopers van een eindigend mensenleven. Mooi boek! Titel: Het satijnen hart E-book 2009 (oorspronkelijke uitgave 2006) ISBN 978 90 234 4291 2 | 83 pag. Het grote voordeel van de nieuwe roman is echter de toon. Bij Campert vind je vaak een weemoedige, haast nostalgisch verlangen naar het verleden. In 'Het satijnen hart' heb je echter te maken met een bittere, cynische hoofdpersoon die het zichzelf en zijn vrienden niet makkelijk maakt. Gevonden boeken, volgens onderstaande selectiecriteria: het satijnen hart. roman (-) waar filter verwijderen waar Categorie Remco Campert leest Het Satijnen Hart Bestel dit product nu op: www.tweedehands-cd.nl. Wij hebben een uitgebreide collectie als het gaat om tweedehands en/of nieuwe cd's, dvd's en lp's. Onze tweedehands artikelen zijn in uitstekende staat, tenzij anders aangegeven. Wij leveren onze producten binnen 1-2 werkdagen. Het satijnen hart direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Leesverslag - Het satijnen hart - handig voor literatuurdossier - verhaalanalyse - bevat alle verplichte onderdelen - havo 4/5. Voorbeeld 3 van de 24 pagina's. Dit voorbeeld toont pagina 1 t/m 3 van de 24 pagina's. Koop het document om direct volledige toegang te krijgen ... Beschrijving. Twee jaar na Een liefde in Parijs schreef Remco Campert Het satijnen hart, een roman die thematisch nauw aansluit bij de voorganger.De oude kunstenaar Hendrik van Otterlo ontvangt het doodsbericht van zijn ex-vriendin Cissy. Ruim twintig jaar geleden, in de nacht nadat ze hem had verlaten, maakte hij een woest zelfportret, zijn laatste belangrijke doek. Alle Het satijnen hart van Remco Campert citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u altijd en alleen op citaten.net: 2 gevonden...