mulders-gm.nl

5 Tinten verder 9 - een trio

PUBLICATIE DATUM januari 2018
BESTANDSGROOTTE 9,25
ISBN 9789402533163
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Portia Da Costa
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen 5 Tinten verder 9 - een trio in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Portia Da Costa. Lezen 5 Tinten verder 9 - een trio online is nu zo eenvoudig!

KORTE VERHALEN Je erotische dromen naspelen met iemand anders... Zou jij dat durven? In deze nieuwe 5 Tinten Verder-verhalen van Harlequin worden allemaal spannende grenzen opgezocht - en overschreden... (1) OPWINDEND SPEL - Portia Da Costa Het is echt een prachtige stoel. Rood, glanzend, sensueel... haast zondig. Eigenlijk zou ik hem niet moeten kopen. Maar ik stel me voor dat Simon erin zit, machtig en dominant. En maar al te bereid om mij te straffen... Sinds Simon en Suzanne een vintageboek vol inspirerende bdsm-foto's hebben gevonden, verliezen ze zich helemaal in het spelen van erotische machtsrollenspelletjes. Wanneer Suzanne in een antiekzaak een bijzondere victoriaanse stoel ontdekt, ziet ze daarin een perfect attribuut voor hun spannende fantasieën. Hoewel het meubelstuk ver boven hun budget gaat, koopt ze het - waarmee ze Simon weer een reden geeft om haar te straffen. Die straf is het begin van allerlei opwindende rituelen rond de verleidelijke rode stoel... (2) STOP, GA DOOR... - Lynne Silver Na ruim een jaar lang alleen maar hard werken vindt Catherine het hoog tijd voor wat ontspanning. Het verjaardagscadeau van haar beste vriendin, een bon voor wellnesscentrum Rapture Spa, is dan ook een geschenk uit de hemel. Eindelijk kan ze eens lekker gaan ontspannen en genieten! Haar verbazing is groot als het centrum geen gewone spa blijkt te zijn. Dat merkt ze wanneer sexy spa-medewerker Hunter haar een top-tot-teenbehandeling geeft die al snel verandert in een bijzonder erotische massage. Eigenlijk zou ze hem een halt toe moeten roepen - hij gaat echt veel te ver! - maar het voelt zo zalig wat hij allemaal doet... Hm, zal ze aan één sessie wel genoeg hebben? (3) ZINNELIJK GENOT - Lauren Hawkeye Na de bruiloft van haar jongere broer logeert Barbara bij haar schoonzusje, samen met de andere gasten. Omdat het binnen veel te warm is om te kunnen slapen sluipt ze naar de tuin. Tot haar verrassing ontmoet ze daar Ethan, haar broers beste vriend. Ze heeft hem altijd enorm irritant gevonden en is ervan overtuigd dat hij haar als een suffe nerd ziet, maar hij deelt haar zonder omhaal mee dat hij haar sexy vindt. Sexy, zij? Dat moet wel plagerij zijn! Ethan houdt echter vol dat hij het meent. Sterker nog, hij wil het haar graag bewijzen. Gegeneerd bekent ze dat ze niet zoveel seksuele ervaring heeft. Nu zal hij zich vast bedenken... Maar voor ze beseft wat er gebeurt, bindt hij haar handen vast met zijn stropdas. Nu kan ze niets anders doen dan zich overgeven aan het zinnelijke genot dat hij haar belooft... Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.

...osta;;Lynne Silver;;Lauren Hawkeye. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Onze website is een gratis blog waarmee u gratis pdf-boeken, digitale boeken en alle pdf-boeken gratis kunt downloaden ... ‎5 Tinten verder historisch in Apple Books ... . Meestal betaalde dit boek 10,00 EUR. Hier kun je dit boek gratis downloaden in PDF-formaat zonder er meer uit te spenderen. Klik op de downloadlink om gratis 5 Tinten verder 9 - een trio (e-book) PDF te downloaden. Lees ... 5 Tinten Verder - Historisch - 5 Tinten Verder historische roman e-bundel - een trio. Verboden verlangens, heimelijke dromen, schandelijke... Dan, tijdens een van de meest erotische scènes, staat ... bol.com | 5 Tinten Verder 5 - 5 Tinten verder 5 - een trio ... ... . Lees ... 5 Tinten Verder - Historisch - 5 Tinten Verder historische roman e-bundel - een trio. Verboden verlangens, heimelijke dromen, schandelijke... Dan, tijdens een van de meest erotische scènes, staat de man in kwestie plotseling in de kamer. Tot haar verbijstering sommeert hij haar niet de band te stoppen, maar heeft hij heel andere plannen met haar... Dit verhaal is ook verkrijgbaar in de e-bundels 5 Tinten Verder en 5 Tinten Verder - een trio. 5 Tinten verder een trio | I...