mulders-gm.nl

5 Tinten verder 9 - een trio

PUBLICATIE DATUM januari 2018
BESTANDSGROOTTE 7,57
ISBN 9789402533163
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Portia Da Costa
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen 5 Tinten verder 9 - een trio in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Portia Da Costa. Lezen 5 Tinten verder 9 - een trio online is nu zo eenvoudig!

KORTE VERHALEN Je erotische dromen naspelen met iemand anders... Zou jij dat durven? In deze nieuwe 5 Tinten Verder-verhalen van Harlequin worden allemaal spannende grenzen opgezocht - en overschreden... (1) OPWINDEND SPEL - Portia Da Costa Het is echt een prachtige stoel. Rood, glanzend, sensueel... haast zondig. Eigenlijk zou ik hem niet moeten kopen. Maar ik stel me voor dat Simon erin zit, machtig en dominant. En maar al te bereid om mij te straffen... Sinds Simon en Suzanne een vintageboek vol inspirerende bdsm-foto's hebben gevonden, verliezen ze zich helemaal in het spelen van erotische machtsrollenspelletjes. Wanneer Suzanne in een antiekzaak een bijzondere victoriaanse stoel ontdekt, ziet ze daarin een perfect attribuut voor hun spannende fantasieën. Hoewel het meubelstuk ver boven hun budget gaat, koopt ze het - waarmee ze Simon weer een reden geeft om haar te straffen. Die straf is het begin van allerlei opwindende rituelen rond de verleidelijke rode stoel... (2) STOP, GA DOOR... - Lynne Silver Na ruim een jaar lang alleen maar hard werken vindt Catherine het hoog tijd voor wat ontspanning. Het verjaardagscadeau van haar beste vriendin, een bon voor wellnesscentrum Rapture Spa, is dan ook een geschenk uit de hemel. Eindelijk kan ze eens lekker gaan ontspannen en genieten! Haar verbazing is groot als het centrum geen gewone spa blijkt te zijn. Dat merkt ze wanneer sexy spa-medewerker Hunter haar een top-tot-teenbehandeling geeft die al snel verandert in een bijzonder erotische massage. Eigenlijk zou ze hem een halt toe moeten roepen - hij gaat echt veel te ver! - maar het voelt zo zalig wat hij allemaal doet... Hm, zal ze aan één sessie wel genoeg hebben? (3) ZINNELIJK GENOT - Lauren Hawkeye Na de bruiloft van haar jongere broer logeert Barbara bij haar schoonzusje, samen met de andere gasten. Omdat het binnen veel te warm is om te kunnen slapen sluipt ze naar de tuin. Tot haar verrassing ontmoet ze daar Ethan, haar broers beste vriend. Ze heeft hem altijd enorm irritant gevonden en is ervan overtuigd dat hij haar als een suffe nerd ziet, maar hij deelt haar zonder omhaal mee dat hij haar sexy vindt. Sexy, zij? Dat moet wel plagerij zijn! Ethan houdt echter vol dat hij het meent. Sterker nog, hij wil het haar graag bewijzen. Gegeneerd bekent ze dat ze niet zoveel seksuele ervaring heeft. Nu zal hij zich vast bedenken... Maar voor ze beseft wat er gebeurt, bindt hij haar handen vast met zijn stropdas. Nu kan ze niets anders doen dan zich overgeven aan het zinnelijke genot dat hij haar belooft... Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.

... ... MEISJE WIL TRIO MET MATHIJS!!! ... EEN HECTISCHE OPDRACHT! ... ‎5 Tinten verder historisch in Apple Books ... ... ik weet het. Maar het gaat mij net even wat te ver om dat te installeren. GV blijft voor mij een leuk tijdverdrijf, en geen sport om steeds als eerste te zijn. Verder zat ik wat heen en weer te "zappen" tussen GVF en GV, en moet ik op beide weer typen, en zo snel ben ik nou ook weer niet. Verboden ritueel - 5 Tinten Verder 9 - Een speciale uitgave van Harlequin Holland - romantische erotiek . Dit was helemaal de bedoeling niet! Toen Imogen ermee instemde ... bol.com | 5 Tinten Verder 5 - 5 Tinten verder 5 - een trio ... ... . Dit was helemaal de bedoeling niet! Toen Imogen ermee instemde dat zij en Giles, haar acht jaar jongere ondergeschikte, minnaars werden, zou het allemaal vrijblijvend zijn. En dat was het ook - in het begin. Hoe opwindend de seks ook was, ze eindigden altijd ieder in hun eigen bed. 5 Tinten verder 9 (e-book).epub 5 Tinten verder 9 (e-book).mobi. Download het gratis PDF-bestand 5 Tinten verder 9 (e-book). Download duizenden e-boeken, boeken, romans in EPUB, MOBI-formaat, PDF gratis en zonder registratie op onze website. Onze website is een gratis blog waarmee u gratis pdf-boeken, digitale boeken en alle pdf-boeken gratis ... Con gran éxito se llevó a cabo la presentación del Trío Chicontepec en la Universidad Tecnológica del Sur de Sonora. Agradecemos a la Agrupación para las Bel......