mulders-gm.nl

De chirurg

PUBLICATIE DATUM 2014-10-06
BESTANDSGROOTTE 11,44
ISBN 9789460238628
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Roald Dahl
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De chirurg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roald Dahl. Lezen De chirurg online is nu zo eenvoudig!

In het korte verhaal De chirurg schenkt een Arabische prins een waardevolle diamant aan de chirurg die hem het leven redde. Roald Dahl, de alom geprezen schrijver van Sjakie en de chocoladefabriek, De GVR, Matilda en vele andere klassiekers voor kinderen, schreef ook bundels met korte verhalen voor volwassenen. Veel van deze betoverend angstaanjagende verhalen zijn verfilmd, en laten tot op de dag van vandaag iedere lezer huiveren. Dahl kan met recht de grootmeester van het korte verhaal worden genoemd.

...ns, lees de waarderingen van anderen en laat ook uw mening achter ... Informatie over het beroep Chirurg | Mijnzzp.nl ... . Chirurgie of heelkunde (Oudgrieks: χείρ cheír = "hand, arm" en ἔργον érgon = "werk") is een medisch specialisme. De chirurg(e) behandelt onder andere verwondingen, breuken, tumoren en infecties door het uitvoeren van operaties Deelgebieden. Door de toenemende ... Alle chirurgen hebben een gedegen opleiding gehad en zijn chirurg in de breedste zin van het woord: voor bijna elke denkbare ingreep kunt u in het IJsselland Ziekenhuis terecht. Daarnaast hebben de chirurgen van het IJsselland zich extra ges ... Informatie over het beroep Chirurg | Mijnzzp.nl ... . Daarnaast hebben de chirurgen van het IJsselland zich extra gespecialiseerd in bepaalde 'speerpunten': bijzondere chirurgische technieken. De Chirurg krijgt te maken met allerlei acute of chronische aandoeningen; botbreuken, tumoren, dichtgeslibde aderen of infecties. De operaties die een Chirurg uitvoert kunnen eenvoudige ingrepen zijn (zoals het weghalen van een moedervlek) of gecompliceerde operaties ... Gastro-enterologie (GE) is de wetenschap die zich bezighoudt met ziekten van het maag-darmstelsel. De afdeling gastro-intestinale chirurgie van Adrz behoort volgens de DICA-registratie bij de beste 10% Nederlandse ziekenhuizen op het gebied van behandeling van darmkanker.Binnen de vakgroep zijn 5 chirurgen gecertificeerd in de oncologische buikchirurgie: J. Jansen, H. Nijhof, W. Rinsema, W. de ... De vijf hoofdgebieden zijn vaatchirurgie, oncologische chirurgie, traumatologische chirurgie, kinderchirurgie en gastro-intestinale chirurgie. Gastro-intestinale chirurgie is een deelgebied binnen de chirurgie dat zich bezighoudt met de behandeling van zowel goedaardige als kwaadaardige aandoeningen van alle buikorganen en de buikwand. Moderne technieken. De chirurgen opereren volgens de meest moderne technieken en volgens de voorgeschreven richtlijnen. Mede door het gebruik van nieuwe technieken zoals een kijkoperatie (operatie via klein...