mulders-gm.nl

De verschrikkelijke meneer Gom heeft een plan

PUBLICATIE DATUM oktober 2017
BESTANDSGROOTTE 7,22
ISBN 9789401447584
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Andy Stanton
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De verschrikkelijke meneer Gom heeft een plan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Andy Stanton. Lezen De verschrikkelijke meneer Gom heeft een plan online is nu zo eenvoudig!

Meneer Gom is een afschuwelijke griezel.Hij haat kinderen, dieren, gepofte maiskolven en alles wat leuk is.Dit boek gaat over hem.En over een kwade fee die in zijn badkuip woont.En over John de hond.En over een klein meisje dat Polly heet.En over helden, snoepjes, wraak en avonturen.En nog veel meer.

...iendelijk tegen iedereen. Zijn huis ligt vol rommel en hij ziet er altijd vuil uit ... Boekenreview: De verschrikkelijke meneer Gom heeft een plan ... . Maar zijn tuin ziet er prachtig uit. Dat komt omdat een kwade fee in zijn badkuip woont. Als hij zijn tuin niet netjes houdt, slaat ze met een pan op zijn hoofd. Dus verzorgt meneer Gom de tuin. Tot op een dag een grote hond die mooie tuin ontdekt. 'De verschrikkelijke meneer Gom heeft een plan' is oa verkrijgbaar bij Bol.com voor 9,99. Lees jij graag aan je kinderen voor? Liefs Hilde ** Ik heb dit boe ... De verschrikkelijke Meneer Gom heeft een plan ... ... .com voor 9,99. Lees jij graag aan je kinderen voor? Liefs Hilde ** Ik heb dit boek gekregen ter review ** Dit artikel bevat een affiliatelink, zie mijn disclaimer ** More from my site. De verschrikkelijke Meneer Gom heeft een plan Tinne Geuens, 23 maart 2018 Dit boek wordt op de voorpagina door Andy Griffiths aanbevolen als "een fantastisch woordspel, heerlijk bizarre personages, belachelijke intriges en onuitputtelijke onzin". Op een dag wordt die helemaal vernield door John de hond en bedenkt meneer Gom een boosaardig plan om wraak te nemen. De verschrikkelijke meneer Gom heeft een plan is een knotsgek boek vol humor. Auteur Andy Stanton laat zich helemaal gaan: een fee met een koekenpan in de badkuip, vergiftigd vlees, een bizarre ontmoeting in het bos en een onverwachte interventie met toverballen. De vergiftiging van het grote blafbeest. Hou je niet van gemene plannen? Dan is 'De verschrikkelijke Meneer Gom heeft een plan' niets voor jou.Het zit namelijk zó vol met gemene plannen, gemene mannen en een op hol geslagen toverfee, die mept met braadpannen, dat je er vast niks aan vindt. De verschrikkelijke meneer Gom heeft een plan Andy Stanton & Mattias De Leeuw Meneer Gom is een afschuwelijke griezel.Hij haat kinderen, dieren, gepofte maiskolven en alles wat leuk is.Dit boek gaat over hem.En over een kwade fee die in zijn badkuip woont.En over John de hond.En over een klein meisje dat Polly heet.En over helden, snoepjes, wraak en avonturen.En nog veel meer. Stanton/De verschrikkelijke mijnheer Gom heeft een plan : Humoristisch boek over een nare man die een hekel heeft aan leuke dingen. En hij haat honden, vooral als ze in zijn tuin komen. Gelukkig dat Polly ook in het boek voorkomt, zij is een heel leuk meisje die de boel moet gaan redden. De verschrikkelijke meneer Gom heeft een plan | ISBN 9789401447584 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte...