mulders-gm.nl

StoryZoo Vol. 1 12 - Doktertje spelen

PUBLICATIE DATUM mei 2018
BESTANDSGROOTTE 11,98
ISBN 9789492966117
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Storyzoo
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen StoryZoo Vol. 1 12 - Doktertje spelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Storyzoo. Lezen StoryZoo Vol. 1 12 - Doktertje spelen online is nu zo eenvoudig!

Als je ziek bent moet je naar de dokter, maar het is veel leuker om doktertje te spelen. Wat hebben Toby & Pepper hiervoor nodig?StoryZoo: Feel-good animatieserie met een educatieve grondslag die jonge kinderen op een speelse manier Engels leert. Uit het magische boek 'StoryZoo' komen de vrolijke animatiefiguurtjes Toby de Aap, Pepper de Papegaai en Bax de Beer tevoorschijn. Zij beleven telkens weer een nieuw avontuur. Omdat Pepper alleen maar Engels spreekt, leren zowel Toby als de kinderen thuis de Engelse benaming voor vele woordjes en korte zinnen.Animatieserie. Toby de Aap, Pepper de Papegaai en Bax de Beer beleven telkens weer een nieuw avontuur. Pepper spreekt alleen maar Engels, waardoor de kinderen thuis op een speelse manier Engelse woordjes leren.TOBY is een ondeugend aapje van bijna 4 jaar. Hij is nieuwsgierig en gaat graag op onderzoek uit. Onbevangen als hij is, ziet hij de wereld als één grote speeltuin. Overmoedig slingert hij van het een naar ander en zoekt daarbij steeds naar zijn grenzen. Soms gaat hij er overheen. Maar dan zijn er Beer Bax of zijn vriendinnetje Pepper die hem weer terugroepen tot de werkelijkheid. Dat Pepper Engels spreekt valt hem niet eens op. Zo praat ze nu eenmaal en hij begrijpt haar altijd.PEPPER is 5 jaar, een vrolijk, eigenwijs Engels papegaaienmeisje dat veel giechelt en zichzelf best mooi vindt. Ze is verstandig en lief maar ook bazig, en ondanks dat ze bluft, is ze soms bang. "Prrr!', roept ze vaak. Dat is papagaaientaal. En verder spreekt ze dus Engels en kan ze zingen als een operazangeres. Pepper kibbelt veel met Toby, maar als het erop aankomt zijn ze dikke vrienden.BEER BAX is een trage goedzak. Hij houdt van slapen, veel slapen. Maar hij is ook gul en houdt van knuffelen. Bax is als een speelse vader voor Toby en Pepper. Iedere dag leest hij hen voor en laat hij hen allerlei spannende avonturen beleven. Hij zorgt ervoor dat Toby en Pepper niets kan overkomen. Soms gaat hij zelfs mee op avontuur. Als Toby en Pepper weer van alles hebben beleefd, nemen ze vaak iets moois of iets lekkers voor Bax mee. Daar kan hij toch zo van genieten!

...n by StoryZoo on Amazon Music. Stream ad-free or purchase CD's and MP3s now on Amazon ... StoryZoo | Netflix ... .com. Check out Doktertje Spelen by StoryZoo on Amazon Music. Stream ad-free or purchase CD's and MP3s now on Amazon.com. Doktertje spelen. StoryZoo Vol. 1 Aflevering 12. Serie: StoryZoo Vol. 1 deel 12: Auteur: StoryZoo: Voorlezer: StoryZoo: Speelduur: 10m 4s: Prijs € 1,99. In winkelmand. Op verlanglijst. Beschrijving. Als je ziek bent moet je naar de dokter, maar het is veel leuker om doktertje te sp ... Doktertje spelen | Luisterboeken downloaden bij Luisterrijk ... . Als je ziek bent moet je naar de dokter, maar het is veel leuker om doktertje te spelen. Als je ziek bent moet je naar de dokter, maar het is veel leuker om doktertje te spelen. ... Kinderen Serie: StoryZoo Vol. 1: 12 Vertaler: Meer info over het audioboek: Uitgeverij: Storyzoo Verschenen: 2018-05-25 Lengte: 10M ISBN: 9789492966117 Reacties Probleem melden Probeer ook. Het grote Dikkie Dik luisterboek 12. Doktertje spelen 11 m. Als je ziek bent, moet je naar de dokter, maar het is veel leuker om doktertje te spelen. Wat hebben Toby en Pepper hiervoor nodig? 13. Lekker slapen ... In het Van Gogh Museum leren de vrienden van StoryZoo dat Vincent van Gogh graag buiten in de natuur schilderde. 23. Vincents kleuren 10 m. 12. Doktertje spelen 11m. Toby and Pepper have fun playing doctor. 13. ... At the Van Gogh Museum, the StoryZoo gang learns Vincent van Gogh enjoyed painting outside while surrounded by nature. 23. Episode 23 10m. Toby, Bax and Pepper study the colors in Vincent Van Gogh's paintings. Uitzending gemist van StoryZoo op RTL 8. Bekijk deze uitzending van "StoryZoo" dan nogmaals op Uitzendinggemist.net Slapen in een tent. StoryZoo. € 1,99 Hallo! Op zoek naar een New interface 2 Havo/vwo blue label Coursebook-boek geschreven door auteur G. Bosschaart? Registreer u op onze website bank72.nl en download gratis boeken! StoryZoo Vol. 1. StoryZoo is een feelgood-animatieserie die jonge kinderen op een speelse en terloopse manier Engelse woorden en korte Engelse zinnen leert. Uit het magische boek 'St...