mulders-gm.nl

Nemas Middle Management Algemene managementskennis

PUBLICATIE DATUM oktober 2005
BESTANDSGROOTTE 9,20
ISBN 9789041507952
TAAL NEDERLAND
AUTEUR F.A.J. van der Linden
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Nemas Middle Management Algemene managementskennis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur F.A.J. van der Linden. Lezen Nemas Middle Management Algemene managementskennis online is nu zo eenvoudig!

"""Vanwege de heldere uitleg, de scherpe prijs en het ruime aanbod van oefenopgaven worden de boeken voor NMM van Uitgeverij Educatief inmiddels op vele opleidingsinstituten gebruikt. De serie is in de geadviseerde boekenlijst van NEMAS opgenomen."

...nis en Middle management en bedrijfsvoering ... Nemas Middle Management / Algemene managementkennis ... . Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Nemas Middle Management - Algemene managementkennis, geschreven door A. Bakker & Ton Verweij. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over Algemene managementkennis, organisatie en management, management en organisatie, tentamen, Samenvatting, Bakker ... Het examen van de NEMAS Middle Manageme ... NEMAS Middle Management Opleiding - De Laat Kenniscentrum ... ... Het examen van de NEMAS Middle Managementopleiding. Om het diploma NEMAS Middle Management te kunnen ontvangen dient u beide certificaten te behalen door middel van het afleggen van examens. Examen Algemene Managementkennis. Het examen van Algemene Managementkennis bestaat uit 30 gesloten vragen en duurt 60 minuten. Volg NEMAS Middle Management module Algemene Managementkennis als thuisstudie! Bepaal zelf wanneer je start! Je ontvangt van ons de boeken, de online leeromgeving en we koppelen je aan een vakdocent die je op afstand begeleidt. Nemas Middle Management - Algemene managementkennis 4e druk is een boek van A. Bakker uitgegeven bij Brinkman Uitgeverij. ISBN 9789057523014 . De serie Nemas Middle Management is geheel afgestemd op het Nemas-examenprogramma. De laatste wijzigingen die met ingang van 1 september 2014 van kracht zijn, zijn alle verwerkt. Wij leiden op tot het diploma NEMAS Middle Management. Als middle manager zorgt u voor sturing binnen de organisatie namens de bedrijfstop. De opleiding Middle Management is opgebouwd uit twee certificaten: Algemene Managementkennis en Middle Management & Bedrijfsvoering. Samenvattingen van het boek Nemas Middle Management / Algemene managementkennis ...