mulders-gm.nl

Warda

PUBLICATIE DATUM december 2017
BESTANDSGROOTTE 10,63
ISBN 1230002052489
TAAL NEDERLAND
AUTEUR George Ebers
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Warda in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur George Ebers. Lezen Warda online is nu zo eenvoudig!

Warda leeft in het Egypte van veertienhonderd jaren voor onze jaartelling. Ze lijkt een nietswaardige vrouw, die ondanks haar grote schoonheid, nergens aanspraak op mag maken. Toch wordt de zoon van de grote Ramses II, Rameri, verliefd op het meisje. Voor hij haar tot zijn vrouw kan maken moet er eerst nog heel veel water door de Nijl stromen.Ramses II wordt wel beschouwd als de grootste farao aller tijden. Hij was een groot veldheer en bouwer. Hij liet onder andere Aboe Simbel en het Ramesseum bouwen en breidde ook verschillende andere tempels uit. Bovendien liet hij een nieuwe hoofdstad in de Nijldelta bouwen om zo eerder te kunnen reageren op een Hettitische aanval. Hij had vele vrouwen, waaronder Nefertari, die een van de mooiste graven in de Vallei der Koninginnen heeft. Zelf is Ramses begraven in de Vallei der Koningen (graf DK 7). Zijn mummie bevindt zich heden ten dage in Caïro.Op de leeftijd van veertien jaar werd hij tot co-regent benoemd. Hij bereikte een zeer hoge leeftijd (waarschijnlijk negentig jaar) en vierde daardoor vele Sed-festivals. Mogelijk was hij ook farao ten tijde van de Exodus. Hij overleed na een regering van 66 jaar en 2 maanden en werd opgevolgd door zijn dertiende zoon Merenptah.Een ruim honderd jaar geleden geschreven roman voor een ieder die graag in de geschiedenis terug duikt en de geschiedkundige wetenswaardigheden tot zich neemt terwijl men geniet van de verhalen die zich bijna drieënhalf duizend jaar terug afspeelden. De moeilijkste oud-Nederlandse woorden en begrippen zijn hertaald naar moderner Nederlands.

...arda maakte zijn debuut in het Egyptisch voetbalelftal op 11 oktober 2015, toen met 3-0 gewonnen werd van Zambia door doelpunten van Ahmed Hassan Koka (tweemaal) en Amr Gamal ... Warda de Vries | Facebook ... . Warda moest van bondscoach Héctor Cúper als wisselspeler aan het duel beginnen en hij viel in de rust in voor Basem Morsy. Explore releases from Warda at Discogs. Shop for Vinyl, CDs and more from Warda at the Discogs Marketplace. Warda Al-Jazairia (Arabisch: وردة الجزائرية; letterlijk: de Algerijnse roos), beter bekend als Warda (Puteaux, 22 juli 1939 - Caïro, 17 mei 2012), was een Alg ... Warda-Modellbau aus Essen ... . Warda Al-Jazairia (Arabisch: وردة الجزائرية; letterlijk: de Algerijnse roos), beter bekend als Warda (Puteaux, 22 juli 1939 - Caïro, 17 mei 2012), was een Algerijns zangeres en actrice. Ze is beroemd door haar Egyptische muziek en liedjes. Warda werd in Frankrijk geboren uit Libanees-Algerijnse ouders. Ze werd al snel beroemd in Algerije, maar toen ze in 1962 trouwde, mocht ze ... Warda de Vries is lid van Facebook. Word lid van Facebook om met Warda de Vries en anderen in contact te komen. Facebook geeft mensen de kans om te delen en maakt de wereld toegankelijker. Warda.com is a family-friendly online games site for girls. Play the newest and coolest girl games and read the latest gossip right here! Directed by Hadi El Bagoury. With Tareq Abdalla, Nada Al Alfi, Ahmed Awni, Bassel El Kadi. Walid, a video blogger, returns to his Egyptian countryside home to document and investigate strange happenings that have been disturbing his family since the death of his father. Warda El-Kaddouri (1990) studeerde Engelse en Duitse Taal- en Letterkunde en Europese Studies. Momenteel is ze onderzoeker literatuurwetenschappen aan de Universiteit Gent waar ze aan een proefsch...