mulders-gm.nl

SCHONE PORTRETJES

PUBLICATIE DATUM maart 2018
BESTANDSGROOTTE 6,60
ISBN 9789402174458
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Marita van Brussel
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen SCHONE PORTRETJES in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marita van Brussel. Lezen SCHONE PORTRETJES online is nu zo eenvoudig!

Tien verhalen over hoeren en boeren, boeven en ploeteraars geven een inkijkje in het leven van gewone Brabanders buiten de schijnwerpers van de geschiedenis. De hoofdpersonen hebben gemeenschappelijk dat ze - eens of vaak - met de lange arm der wet kennismaakten. Het waren ''schòne portretjes''! Met behulp van gerechtelijke vonnissen en ander archiefmateriaal zijn hun levens gereconstrueerd. Het zijn verhalen over publieke vrouwen, landlopers, dieven en dronkemannen. Ook maken we kennis met een vrouwelijke overvaller, een pseudo-geestelijke, een kindermoordenares en een recalcitrante molenaar. Marita van Brussel heeft een achtergrond in sociale en taalwetenschappen. Zij onderzoekt en beschrijft de levens van marginale Brabanders in de negentiende eeuw, om daardoor een extra dimensie aan de moderne geschiedenis te geven.

...anders buiten de schijnwerpers van de geschiedenis ... SCHONE PORTRETJES - EAN:9789402173604 - CheapAs vindt ... ... . De hoofdpersonen hebben gemeenschappelijk dat ze - eens of vaak - met de lange arm der wet kennismaakten. Het waren "schòne portretjes"! Met behulp van gerechtelijke vonnissen en ander archiefmateriaal zijn hun levens gereconstrueerd. Het ... SCHONE PORTRETJES Brabantse buitenbeentjes in de negentiende eeuw. Marita Van Brussel . Tien verhalen over hoeren en boeren, boeven en ploeteraars geven een inkijkje het leven van gewone Brabanders buiten de schijnwerpers van de geschiedenis. De ... SCHONE PORTRETJES (eBook) Hallo! Op zoek ... SCHONE PORTRETJES - Marita Van Brussel | 9789402173604 ... ... . De ... SCHONE PORTRETJES (eBook) Hallo! Op zoek naar een SCHONE PORTRETJES-boek geschreven door auteur Marita van Brussel? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! Tien verhalen over hoeren en boeren, boeven en ploeteraars geven een inkijkje in het leven van gewone Brabanders buiten de schijnwerpers van de ... De goedkoopste SCHONE PORTRETJES vindt u bij ons! Boeken & kantoorartikelen Bekende merken Groot assortiment 500.000+ artikelen Dagelijks nieuwe aanbiedingen! CheapAs vindt altijd de goedkoopste! SCHONE PORTRETJES Brabantse buitenbeentjes in de negentiende eeuw Marita Van Brussel • Boek • paperback. Samenvatting . Tien verhalen over hoeren en boeren, boeven en ploeteraars geven een inkijkje het leven van gewone Brabanders buiten de schijnwerpers van de geschiedenis. U vindt SCHONE PORTRETJES in PDF, ePUB, MOBI. Tien verhalen over hoeren en boeren, boeven en ploeteraars geven een inkijkje het leven van gewone Brabanders buiten de schijnwerpers van de geschiedenis. De hoofdpersonen hebben gemeenschappelijk dat ze - eens of vaak - met de lange arm der wet kennismaakten. Het waren ''schòne portretjes''! Bestel Schone Portretjes Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies SCHONE PORTRETJES Brabantse buitenbeentjes in de neg...